Πώς θα φορέσετε τα tropical prints χωρίς να δείχνουν too much

08:46 9/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Το είδαμε σε catwalks να μεταφέρει αέρα καλοκαιριού στις Εβδομάδες Μόδας και πλέον το βλέπουμε και σε street style looks που ξεχειλίζουν από στιλ. Το tropical pattern είναι από μόνο του ένα πολύ εντυπωσιακό στοιχείο, επομένως δε χρειάζεται να σκέφτεστε το accessorizing όταν πρόκειται να το φορέσετε. Από την άλλη, αν θεωρείτε ότι είναι too much για να τα εντάξετε στα looks σας, παρακάτω θα βρείτε μερικά tips προκειμένου να το

τολμήσετε.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μια αέρινη πουκαμίσα ή ένα kimono σε συνδυασμό με ένα λευκό item εγγυάται το πιο ανοιξιάτικο και φρέσκο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Kimono, H&M.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια full skirt σε tropical ύφος αρκεί για να δημιουργήσετε statement χωρίς παραπάνω προσπάθεια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα print με πιο ήπια χρώματα, όπως το μπλε και το σκούρο πράσινο και συνδυάστε με απαλές αποχρώσεις όπως το λευκό ή το ζαχαρί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακούγεται περίεργο, εάν όμως επιλέξετε ένα total tropical look, το αποτέλεσμα θα είναι πιο αρμονικό από το να επιλέξετε ένα μόνο item που θα τραβήξει πιο εύκολα όλη την προσοχή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε μια εντυπωσιακή tropical φούστα με ένα denim πουκάμισο ή top. Μοιάζουν μεν χρωματικά, το ένα όμως δεν επισκιάζει το άλλο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: '80 style, catwalks, styling tips, tropical mix, ανοιξιάτικο trend, εξωτικό look, τροπικό ύφος

Keywords
Τυχαία Θέματα