6+1 Προσφορές σε Αντηλιακά! Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

09:51 5/5/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Το αντηλιακό συνίσταται από νεαρή ηλικία για να προλάβει έναν από τους κυριότερους παράγοντες γήρανσης που είναι ο ήλιος. Μάλιστα θα πρέπει να αποτελεί μια από τις βασικές σου προτεραιότητες καθημερινά ειδικά τους μήνες του καλοκαιριού αν θέλεις να αποφύγεις τα πρόωρα σημάδια γήρανσης. Παράλληλα όσο εσύ απολαμβάνεις ηλιόλουστες ημέρες , το αντηλιακό σου κάνει τα πάντα για σένα, καταπολεμώντας τους παράγοντες που απειλούν την υγεία σου όπως εγκαύματα και δερματοπάθειες, κερδίζοντας έτσι επάξια τον τίτλο του καλύτερου προστάτη σου.

Ψάξαμε τα καλύτερα αντηλιακά προϊόντα στο 2happy.gr. Όσοι

δεν ξέρετε το 2happy.gr πρέπει να το επισκεφτείτε οπωσδήποτε! Το ηλεκτρονικό φαρμακείο που κάνει τη διαφορά για τη σχεδίασή του και τις καλύτερες τιμές τις αγοράς! Εμείς το αγαπάμε γιατί πάντα μας κάνει happy:)

Βρείτε τεράστια ποικιλία και προσφορές σε πάνω από 8000 προϊόντα!
Σε αυτό το φαρμακείο θα βρείτε κάθε εβδομάδα διαγωνισμούς με τέλεια δώρα, δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 39€ και μπορείτε να αγοράσετε πρώτοι όλα τα νέα προϊόντα, καθώς κάθε μέρα έχει νέες παραλαβές!

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Korres Set Παιδικό Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Βούτυρο 1+1 Δώρο

Korres Set Παιδικό Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Βούτυρο Karite SPF 50 1+1 Δώρο 150ml. Προστατεύει, απαλύνει την παιδική επιδερμίδα & εμποδίζει από ερεθισμούς

Έκπτωση: -55%

Δείτε περισσότερα Galleries

Korres Tinted Sunscreen Face Cream Red Grape

Κρέμα Προσώπου με Χρώμα Κόκκινο Σταφύλι Spf 50 50ml. Αντηλιακή κρέμα προσώπου αντιρυτιδική κατά των πανάδων με χρώμα, από φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού.

Έκπτωση: -50%

Δείτε περισσότερα Galleries

Nuxe Huile Prodigieuse. Ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά

Ξηρό λάδι που θρέφει, αναδομεί και ενυδατώνει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά με μία μόνο κίνηση. Χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στα ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ η επιδερμίδα αποκτά μεταξένια υφή.

Έκπτωση: -31%

Δείτε περισσότερα Galleries

Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream SPF 30

Μια πρωτοποριακή διάφανη αντηλιακή προστασία προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Η διάφανη, μη λιπαρή υφή της δεν αφήνει λευκή χροιά και την καθιστά άριστη βάση για μακιγιάζ.

Έκπτωση: -40%

Δείτε περισσότερα Galleries

Intermed Luxurious Sun Care Face Cream SPF 50

Αντηλιακή κρεμά προσώπου που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει σε βάθος και προάγει τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Μεταξένια σύνθεση που δε λευκαίνει. Δεν αφήνει γυαλάδα και αίσθηση λιπαρότητας.

Έκπτωση: -46%

Δείτε περισσότερα Galleries

La Roche Posay Anthelios XL Nutritive Oil SPF 50+

Αντηλιακό λάδι προσώπου και σώματος. Παρέχει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία για τις ακτίνες UVA/UVB και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος.

Έκπτωση: -40%

Δείτε περισσότερα Galleries

Vichy Ideal Soleil Bronze Spay SPF 50+

Αντηλιακό σπρέι σώματος για βελτιστοποίηση μαυρίσματος που προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB, κατάλληλο για άντρες και γυναίκες.

Έκπτωση: -40%

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Αντηλιακά, γήρανση, ηλεκτρονικό φαρμακείο, ήλιος, καλύτερες τιμές, προϊόντα

Keywords
Αναζητήσεις
αντηλιακα λαδια προσφορες, luxurious sun care προσφορα θεσσαλονικη
Τυχαία Θέματα