Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

07:12 2/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤετάρτη 2 Μαρτίου 2016Τετάρτη, Μάρτιος 2, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Χαλαρώστε διασκεδάζοντας και συζητώντας με τους φίλους σας. Ανέλπιστη τύχη και μεγάλη εύνοια να περιμένετε στον ερωτικό τομέα. Νιώθετε ότι η σχέση σας τείνει να πηγαίνει όλο και προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κοινωνική ζωή, η επαγγελματική καταξίωση, οι στόχοι καριέρας και ο αισθηματικός τομέας είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και μπορείτε να τα κυνηγήσετε με επιτυχία. Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά και επιτρέψτε σε έναν φίλο σας να πει την άποψή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνδυάστε μαζί με το χαμόγελο

και την ευθύτητα απέναντι στις συναλλαγές σας. Θα αρχίσετε να νιώθετε ερωτικοί ώστε να ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και να έχετε σημαντική εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναγνωρίστε τη σωστή έννοια της ομορφιάς και της δημιουργίας και χρησιμοποιήστε τη για την καλυτέρευσή σας. Η βελτίωση στα αισθηματικά σας θα σας προσφέρει ακόμη και το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

ΛΕΩΝ: Πειραματιστείτε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και μετά θέστε τους μακροχρόνιους στόχους σας, φροντίζοντας να συλλέγετε πληροφορίες για τα μελλοντικά σας εργασιακά ενδιαφέροντα. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αμφισβητούν την αξία σας και λάβετε υπόψη τις συμβουλές φίλων που σας ξέρουν καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιο ευνοϊκή μαζί σας δεν θα μπορούσε να είναι η τύχη απ' ό,τι τώρα. Η εύνοια σε όλο της το μεγαλείο και σε όλους τους τομείς. Ακολουθήστε έξυπνες στρατηγικές και δεν θα βγείτε χαμένοι. Ο,τι θέλετε να πείτε εκφράστε το ευγενικά και θα γυρίσει προς όφελός σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια καινούργια αρχή, αφιερώνοντας πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας και χτίστε τη ζωή σας πάνω σε βάσεις που στηρίζονται στην καθαρή γνώση της βαθύτερης αλήθειας. Μην αφήσετε την ερωτική ζωή σας να τελματώσει και να φτάσει σε αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματιστούν για το ζώδιό σας θα κάνουν τα σχέδια και τα όνειρά σας να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων σας βάλτε σε εφαρμογή τα μέσα που διαθέτετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό τομέα με τους συνεργάτες σας όσο και στον συναισθηματικό με τον σύντροφό σας. Δεν είναι φρόνιμο να μεταφέρετε την πίεση και τον εκνευρισμό της δουλειάς σας στον οικογενειακό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε σκεφτεί να απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε σχέση δεν σας ωφελεί και τώρα αποφασίζετε να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο, που θα είναι και η μοναδική λύση για να μπορέσετε να ανανεωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε X στη μοναξιά, που δεν σας ταιριάζει, μια που δεν θα χρειάζεται πλέον να σπαταλιέστε σε περίεργες και χωρίς νόημα σχέσεις, αλλά σε μία που θα είναι ιδανική. Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ερχονται στην επιφάνεια παλιά αισθήματα και πάθη που για καιρό είχατε ξεχασμένα και που ίσως πιστεύατε ότι δεν θα ξανανιώσετε. Φέρτε τα δημιουργικά ταλέντα σας στην επιφάνεια για να βοηθηθείτε σε καινούργια επαγγελματικά σχέδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα