3 stylish τρόποι να φορέσουμε τις γούνινες ετόλ

Αν οι πασαρέλες μας προϊδεάζουν για τα trends της σεζόν, το street style μας δείχνει πώς να τα φορέσουμε αυτή την εποχή. Μια τάση στα αξεσουάρ που φαίνεται να προτιμούν οι fashionistas είναι οι γούνινες ετόλ, οι οποίες αποκτούν μια μοντέρνα αισθητική. Στους δρόμους της Νέας Υόρκης, bloggers, μοντέλα και style icons ετοιμάστηκαν για το κρύο του χειμώνα, τυλίγοντας γούνινα

κασκόλ γύρω από το λαιμό τους, ενώ με τον ίδιο τρόπο τις είδαμε να φοράνε και τις ετόλ, τις οποίες συνδύασαν με δερμάτινα jackets και outfits με έντονα prints.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σε έντονες αλλά και σε γήινες αποχρώσεις, οι ετόλ φοριούνται ρηγμένες στον ώμο πάνω από biker jackets και πουλόβερ, σε συνδυασμό με midi φούστες, pantsuits και μπότες.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Όπως τις είδαμε και στις πασαρέλες του Χειμώνα 2015-16 άλλος, μια λεπτή ζώνη ψηλά στη μέση, είναι ένας πρακτικός τρόπος για να φορέσετε τα συγκεκριμένα αξεσουάρ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι έντονες αποχρώσεις και οι ασπρόμαυρες ρίγες πρωταγωνιστούν στα γούνινα αξεσουάρ, με αποτέλεσμα οι ετόλ να φοριούνται σαν κασκόλ γύρω από το λαιμό, χαρίζοντας μια κομψή πινελιά σε κάθε εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fur, street fashion, style icons, style tips

Keywords
Τυχαία Θέματα