10 τυχερές κερδίζουν από μια κρέμα LIFTACTIV SUPREME της Vichy

Είσαι γύρω στα 40 και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στη καλύτερη περίοδο της ζωής σου και όχι αδίκως. Όταν ξυπνάς το πρωί κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βλέπεις μια επιδερμίδα που είναι λαμπερή και γεμάτη υγεία. Όμως, τα πράγματα μέχρι το απόγευμα αλλάζουν, γιατί καθώς περνάνε οι ώρες κάνουν την εμφάνιση τους οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Υπάρχει τρόπος να καταπολεμήσεις αυτά τα σημάδια που υπονομεύουν την εμφάνιση σου;

Λύση υπάρχει

και την προσφέρει η LIFTACTIV SUPREME της Vichy, η οποία χαρίζει αποτέλεσμα lifting, κάθε ώρα, κάθε μέρα, ενώ η ενισχυμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητά της γίνεται εμφανής από τον πρώτο κιόλας μήνα. Καταπολεμά συνεχώς την ανάπτυξη των σημαδιών γήρανσης, ειδικά αυτών που εμφανίζονται μέσα στην ημέρα. Εφαρμόζοντας τη LIFTACTIV SUPREME η επιδερμίδα παραμένει λεία από το πρωί έως το βράδυ και η νεότητα δεν επηρεάζεται όσο περνάνε οι ώρες.

Και επειδή στα 40 σου είσαι όντως στη καλύτερη ηλικία, τώρα χάρη στη LIFTACTIV SUPREME μπορείς να αποκτήσεις τη φροντίδα που πάντα επιθυμούσες και να γίνεις μια πραγματική #Supreme40s. Μοιράσου και εσύ τη δικιά σου εμπειρία και πες τους λόγους που νιώθεις supreme στα 40, βάζοντας απλά hashtag #Supreme40s. Κάνε τη φωνή σου να ακουστεί παντού!

Τα ευχάριστα όμως δεν τελειώνουν εδώ, γιατί η Vichy κάνει δώρο 10 κρέμες LIFTACTIV SUPREME. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και πάρε μέρος στο διαγωνισμό.

Plus: Μοιράσου τους λόγους για τους οποίους αισθάνεσαι supreme στα 40 σε Facebook ή Twitter με το hashtag #Supreme40s και διπλασίασε τις πιθανότητες να είσαι μια από τις 10 τυχερές!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 3 Δεκεμβρίου στις 23:59

Keywords
Τυχαία Θέματα