Έρωτας και Τιμωρία: Ο Σαβάς τα βρίσκει σκούρα με τον Ομέρ

Σήμερα στο "Έρωτας και Τιμωρία", η αποφυλάκιση του Γιαβούζ προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια Μπαλντάρ. Η Ναζάν κλείνεται στο δωμάτιο της κι αρνείται να βγει, παρά τις παρακλήσεις του Σαβάς.

Κι ο ίδιος ο Γιαβούζ, όμως, φαίνεται να μην μπορεί να ξεχάσει την πράξη του. Αγνοώντας το νέο δράμα που εξελίσσεται στη ζωή του αγαπημένου της, η Γιασεμίν δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά και το παιδί, ταυτόχρονα.

Η Τσιτσέκ, δεν φτάνει που βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας του αδελφού της, έχει να αντιμετωπίσει και τα κουτσομπολιά συναδέλφων της στο σχολείο εξαιτίας της συγγένειάς της με τους Μπαλντάρ...

Ο Σαβάς τα βρίσκει σκούρα με τον Ομέρ, τον οποίο κρατά μέχρι να γυρίσει η Γιασεμίν από τη δουλειά! Η άφιξη του Γιαβούζ στη Βαν γίνεται δεκτή με τιμές και πανηγύρια. Η Τσιτσέκ πηγαίνει με την οικογένειά της να προϋπαντήσει τον αδελφό της. '

Οταν τον βλέπει, πέφτει στην αγκαλιά του. Ο Γιαβούζ, όμως, δεν φαίνεται το ίδιο ανυπόμονος να χαιρετίσει τον πατέρα του...Ο Μεχμέτ ενοχλεί ξανά τη Γιασεμίν. 'Οταν εκείνη του λέει πως ο Σαβάς γνωρίζει τα πάντα για τον Ομέρ, εκείνος βρίσκει άλλον τρόπο για να την εκβιάσει.

Ο Παλά βλέπει τυχαία τον Σαβάς με τον Ομέρ και τον παρακολουθεί μέχρι το σπίτι της Γιασεμίν. Ο Σαβάς έχει εξηγήσεις να δώσει... 'Οταν τελειώνει η γιορτή προς τιμήν του Γιαβούζ, εκείνος απαιτεί να γυρίσει ο ίδιος την Τσιτσέκ σπίτι της.

Η άφιξη της Τσιτσέκ συνοδευόμενη από τον αδελφό της προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Μπαλντάρ...

Keywords
Τυχαία Θέματα