Γιώργος Χειμωνέτος: Ο Ψινάκης έχει λάθος άποψη για το «Dancing On Ice»

Για τα απαξιωτικά σχόλια του Ηλία Ψινάκη για το «Dancing On Ice», τις «διαπλοκές» στο show χορού και για την δική του εμπειρία στο παιχνίδι μίλησε ο Γιώργος Χειμωνέτος στο περιοδικό «ΟΚ».

Ο Ηλίας Ψινάκης, που συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1, μίλησε με πολύ απαξιωτικά λόγια για το Dancing on Ice,

υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι διαγωνιζόμενοι είναι σαν ανάπηροι..

Δεν έχω ακούσει τι ακριβώς είπε και πως το εννοούσε. Πιστεύω ότι η άποψη του είναι λανθασμένη και αν κάποιος καθίσει και του μιλήσει σοβαρά για το Dancing on Ice, θα ζητήσει συγνώμη γι΄αυτό που είπε. Προφανώς δεν έχει φορέσει πότε παγοπέδιλα στη ζωή του, γι΄αυτό είπε αυτά που είπε..

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε ότι το Dancing on Ice είναι "παιχνίδι της διαπλοκής".

Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο, γιατί αυτό που αισθάνθηκε τη δεδομένη στιγμή το εξέφρασε, αλλά πιστεύω ότι ήταν λάθος που το έκανε δημόσια και μάλιστα σε μια ζωντανή εκπομπή, από τη στιγμή που δεν είχε χρόνο να εκφράσει τα επιχειρήματα του. Πολλοί σχολίασαν αρνητικά την είσοδο της Πάμελα στο παιχνίδι, επειδή γνώριζε skating και ίσως θεώρησαν ότι είναι άδικο σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πιστεύω ότι ήταν κάτι που η παραγωγή είχε προσχεδιάσει. Όταν αποχώρησε η Μαρία Λυκουρέζου και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αντικατάσταση της, καλώς έκαναν και έβαλαν κάποια που ήξερε δύο τρία πράγματα, γιατί διαφορετικά δεν επρόκειτο να έφτανε πότε στο επίπεδο των υπόλοιπων συμμετεχόντων. Και πιστεύω ότι και η κριτική επιτροπή κρίνει με βάση την εξέλιξη του καθενός.

Φοβήθηκες στο τελευταίο live ότι θα ήσουν υποψήφιος για αποχώρηση;

Ναι, γιατί είχα δύο πτώσεις και το αποτέλεσμα της χορογραφίας δεν ήταν αυτό που θέλαμε.. Η πρώτη πτώση ειλικρινά δεν κατάλαβα πως έγινε και σοκαρίστηκα. Στη δεύτερη πτώση, επειδή προφανώς δεν είχα συνέλθει από την πρώτη τούμπα, έβαλα περισσότερη δύναμη για να κάνει η Νικόλ το άξελ, με αποτέλεσμα να με παρασύρει και να χάσω την ισορροπία μου. Το χτύπημα στο γόνατο είναι το λιγότερο. Εδώ και δέκα μέρες έχω φοβερούς πόνους στην πλάτη που δεν μου επιτρέπουν ούτε καν να στρίψω το κεφάλι μου...

Keywords
Τυχαία Θέματα