Το πολυτελές δείπνο Σπηλιωτόπουλου, Λαζόπουλου, Παρασκευοπούλου -Ποιοι πήγαν, τι έφαγαν [εικόνες]

Δείπνο με φίλους απόλαυσε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, δημοσιεύοντας φωτογραφία σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το πολυτελές δείπνο διοργάνωσε στο σπίτι του ο επιχειρηματίας Ανδρέας Μάνεσσης, ο οποίος «ανέβαζε» stories από τη βραδιά με την παρέα του, τα οποία στη συνέχεια κατέβασε.

Φωτογραφίες από το δείπνο: Μπεκατώρου, Σπηλιωτόπουλος,
Λαζόπουλος

Συνδαιτυμόνες ήταν, μεταξύ άλλων, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Μπεκατώρου, ο Λάκης Λαζόπουλος, η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ο πρώην παίκτης του «Survivor» Γιώργος Ασημακόπουλος, η δημοσιογράφος Βασιλεία Ζερβού, ενώ στη συνέχεια στην παρέα τους προστέθηκε ο τραγουδιστής Νικηφόρος.

Το πολυτελές δείπνο, όπως φαινόταν στα βίντεο που είχε ανεβάσει αρχικά ο κ. Μάνεσσης και στη συνέχεια κατέβηκαν, είχαν επιμεληθεί δύο σεφ και φαινόταν στα stories ότι συμπεριλάμβανε κροτίδες με κρέμα σεράνο και μπλε καβούρι, χαβιάρι Osetra με χειροποίητα blinis, μεταξύ άλλων, ενώ έκλεισε μα πάβλοβα.

Σε άλλο story ένας από τους σεφ εξηγούσε στους παρευρισκόμενους το πιάτο το οποίο σερβιρίστηκε το οποίο ήταν μους αβοκάντο ελαφρώς πικάντικη, από πάνω μπλε καβούρι μαγειρεμένο με λεμόνι και πένες από καπνιστό ελαιόλαδο.

Το κέφι στην παρέα ήταν ανεβασμένο, κι αν και το δείπνο είχε ετοιμαστεί αρχικά για 12 άτομα, τελικά παρακάθησαν 18, όπως με χιούμορ εξηγούσε ο ιδιοκτήτης του πασίγνωστου ταξιδιωτικού πρακτορείου στα stories που είχε αρχικά ανεβάσει.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα