Κατερίνα Λάσπα - Νεκτάριος Νικολόπουλος: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους

Χωρισμένοι και επίσημα είναι πλέον η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, καθώς προ ολίγων ημερών εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιό τους.

Η είδηση για τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού έγινε γνωστή στις αρχές Δεκεμβρίου του 2023, με την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να αποφασίζουν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, κοινή συναινέσει.

Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος

ήταν μαζί από το 2006, όταν γνωρίστηκαν στη Μύκονο, όπου ο επιχειρηματίας διατηρούσε επιχειρήσεις. Οι δύο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2009, ενώ στη διάρκεια της κοινής τους πορείας απέκτησαν δύο κόρες.

Κατερίνα Λάσπα: Όσαανέφερε η δικηγόρος του πρώην συζύγου της για το διαζύγιό τους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το πρώην ζευγάρι είναι πλέον και επισήμως χωρισμένο, καθώς εκδόθηκε το διαζύγιό τους.

«Το ζευγάρι είναιπλέον και επισήμως χωρισμένο, καθώς βγήκε συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγεςημέρες. Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο,το ζευγάρι τις διέψευδε. Τον Δεκέμβριο, όμως, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες χωρισμού.Το ζευγάρι περνούσε κρίση τα δύο τελευταία χρόνια. Χωρίσανε κάτω απόπολιτισμένες συνθήκες, έχουν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι τώρα. Αυτό που τους ενδιαφέρειείναι τα παιδιά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Διατηρούν άψογεςσχέσεις, τους ενώνουν κάποιες επαγγελματικές δραστηριότητες που έχουν. Σε ό,τιαφορά στις δύο κόρες τους, τις λατρεύουν και είναι πάρα πολύ καλοί γονείς», πρόσθεσεη ίδια, τονίζοντας ότι το πρώην ζευγάρι έχει ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες καιτην κοινή περιουσία που απέκτησαν το χρόνια που πέρασαν μαζί.

Στην εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου, εξηγώντας ότι δεν υπήρξε καμία αντιδικία ανάμεσα στις δύο πλευρές: «Εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου και της Κατερίνας Λάσπα. Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και δεν έχει εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και από τους δύο γονείς ρυθμίστηκαν με κοινή συμφωνία το θέμα της επικοινωνίας και διατροφής των δύο τέκνων τους».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Λάσπα - Νεκτάριος Νικολόπουλος, Εκδόθηκε,katerina laspa - nektarios nikolopoulos, ekdothike