Η συγγνώμη του ράπερ «Παφ Ντάντι» για τον ξυλοδαρμό της πρώην του: «Έπιασα πάτο» -Γιατί δεν τον πιστεύουν

Ο ράπερ «Sean Diddy Combs», γνωστός και ως Παφ Ντάντι, έσπασε τη σιωπή του μετά το σοκαριστικό βίντεο που τον δείχνει να χτυπά την πρώην σύντροφό του.

Ο 54χρονος ράπερ μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram το πρωί της Κυριακής απολογούμενος, γράφοντας: «Έπιασα πάτο, αλλά δεν δικαιολογούμαι».

«Έπιασα πάτο»: Το βίντεο απολογίας του ράπερ Παφ Ντάντι

Κοιτάζοντας την κάμερα, ο Παφ Ντάντι είπε: «Είναι τόσο δύσκολο να αναλογιστείς τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής σου, μερικές φορές πρέπει να το κάνεις αυτό. Τα

σκ@@@@. Εννοώ ότι έπιασα πάτο, αλλά δεν δικαιολογούμαι, η συμπεριφορά μου σε αυτό το βίντεο είναι ασυγχώρητη. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις μου σε εκείνο το βίντεο, είμαι αηδιασμένος. Είχα αηδιάσει τότε όταν το έκανα, έχω αηδιάσει και τώρα. Πήγα και αναζήτησα επαγγελματική βοήθεια, μπήκα σε θεραπεία, πήγα σε κέντρο αποτοξίνωσης. Έπρεπε να ζητήσω από τον Θεό το έλεος και τη χάρη του. Λυπάμαι πολύ. Αλλά δεσμεύομαι να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. Δεν ζητώ συγχώρεση, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη».

Το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό της στον διάδρομο ξενοδοχείου

Το σοκαριστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που δείχνει τον ράπερ να επιτίθεται βίαια στην πρώην σύντροφό του Κασσάνδρα Βεντούρα, γνωστή και ως Κάσι, σε ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες το 2016, εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα.

Το βίντεο, που περιήλθε στην κατοχή του CNN, δείχνει τον ράπερ χωρίς μπλούζα και με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση του να κυνηγάει την Κάσι στον διάδρομο του ξενοδοχείου InterContinental στο Century City. Καθώς εκείνη προσπαθούσε να μπει σε ένα ασανσέρ, την άρπαξε από το πίσω μέρος του κεφαλιού και την έριξε στο έδαφος.

Στη συνέχεια την κλωτσάει καθώς αυτή βρισκόταν ακίνητη στο πάτωμα, πριν αρπάξει τις δύο τσάντες με τις οποίες προσπάθησε να διαφύγει. Ο Παφ Ντάντι στάθηκε από πάνω της, την κλώτσησε ξανά και στη συνέχεια την έσυρε πίσω στο δωμάτιό τους από την κουκούλα.

Τι λέει η δικηγόρος τής Κάσι μετά την «απολογία» του ράπερ

Η Κάσι ισχυρίστηκε σε μια αγωγή που έκτοτε διευθετήθηκε πως ο ράπερ είχε πληρώσει στο ίδιο ξενοδοχείο 50.000 δολάρια για το υλικό μετά την επίθεση.

Μιλώντας την Κυριακή η δικηγόρος της Κάσι, Μέρεντιθ Φάιρντογκ, δήλωσε: «Η πιο πρόσφατη δήλωση του Combs αφορά περισσότερο τον εαυτό του παρά τους πολλούς ανθρώπους που έχει πληγώσει. Όταν η Κάσι και πολλές άλλες γυναίκες βγήκαν μπροστά, εκείνος αρνήθηκε τα πάντα και υπέθεσε ότι τα θύματά του ήθελαν χρήματα. Το ότι αναγκάστηκε να ζητήσει "συγγνώμη" μόνο όταν οι επανειλημμένες αρνήσεις του αποδείχθηκαν ψευδείς, δείχνει την αξιολύπητη απελπισία του και κανείς δεν θα επηρεαστεί από τα ανειλικρινή του λόγια».

Γιατί δεν πείστηκαν από τη «συγγνώμη» του

Οι οπαδοί του ράπερ πάντως δεν πείστηκαν από τη «συγγνώμη» του, με πολλούς να σχολιάζουν κάτω από το βίντεό του: «Ορκίστηκες ότι δεν έκανες τίποτα κακό. Μας κορόιδεψες όλους, και μόνο τώρα που βγήκε το βίντεο λυπάσαι. Φύγε, αδερφέ» έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Αν λυπήθηκες πραγματικά τότε και τώρα, γιατί έλεγες ψέματα όλο αυτό το διάστημα; Η ευκαιρία σου για εξιλέωση έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό. Τελείωσε τώρα».

Πάντως,σύμφωνα με τον εισαγγελέα της κομητείαςτου Λος Άντζελες, δεν θα μπορέσει να τουασκηθεί δίωξη για την επίθεση, καθώςέχει παρέλθει η προθεσμία παραγραφής.

Υπενθυμίζεται πως η Κάσι είχε μηνύσει τον ράπερ πέρυσι, ισχυριζόμενη βιασμό και μια σειρά από άλλα αδικήματα. Τον Νοέμβριο συμβιβάστηκαν εξωδικαστικά για ένα άγνωστο ποσό. Σε δήλωσή της τότε, η Κάσι είχε αναφέρει: «Αποφάσισα να επιλύσω αυτό το θέμα φιλικά με όρους που έχω κάποιο επίπεδο ελέγχου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους θαυμαστές μου και τους δικηγόρους μου για την αμέριστη υποστήριξή τους».

Στη δική του δήλωση τότε, ο δικηγόρος τού Παφ Ντάντι δήλωσε ότι ο διακανονισμός της υπόθεσης δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση παραδοχή ενοχής. «Ο κ. Combs αρνείται σθεναρά αυτούς τους προσβλητικούς και εξωφρενικούς ισχυρισμούς» ανέφερε ο δικηγόρος του Μπεν Μπράφμαν. Τους τελευταίους έξι μήνες ο κ. Combs υπέστη την επίμονη απαίτηση της κ. Βεντούρα για 30 εκατομμύρια δολάρια, υπό την απειλή της συγγραφής ενός επιζήμιου βιβλίου για τη σχέση τους, η οποία απορρίφθηκε απερίφραστα ως κατάφωρος εκβιασμός. Παρά την απόσυρση της αρχικής της απειλής, η κ. Βεντούρα κατέφυγε τώρα στην κατάθεση μήνυσης γεμάτης με αβάσιμα και εξωφρενικά ψέματα, με στόχο να αμαυρώσει τη φήμη του κ. Combs και να επιδιώξει την πληρωμή».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παφ Νταντι, -Έπιασα,paf ntanti, -epiasa