Ρωμανός για Κασσελάκη: Υποκριτικό όταν έχεις τέτοια ζωή να το παίζεις γνώστης των προβλημάτων του βιοπαλαιστή

Στην επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στη μουσική σκηνή που έκανε πρεμιέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός και σε ζητήματα όπως η ακρίβεια αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

«Εγώ θα μείνω στην υποκρισία, όχι τόσο για τα μπουζούκια

όσο για τις σαμπάνιες, στα διαμερίσματα και τη γενικότερη επίδειξη», επεσήμανε αρχικά ο κ. Ρωμανός. «Είναι υποκριτικό όμως όταν έχεις τέτοιες συνήθειες και μια τέτοια ζωή και προβάλλεις αυτή τη ζωή να το παίζεις γνώστης των προβλημάτων του βιοπαλαιστή και να λαϊκίζεις κάνοντας σημαία το πόσο κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους είσαι. Όταν παλεύεις να λύσεις προβλήματα, είναι τελείως διαφορετικό από το να λαϊκίζεις, να έχεις αυτή την τοξική ρητορική που έχουμε δει από τον κ. Κασσελάκη και να παπάς πάνω σε χνάρια που έχουμε όλο το προηγούμενο διάστηκα και από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Πολάκη κυρίως, ελπίζοντας ότι θα έχεις ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι ότι κάποιοι έχουν πόθεν έσχες και κάποιοι δεν έχουν ξεκαθαρίζει τι έχουν».

Ρωμανός για την ακρίβεια

Ερωτηθείς για την επιστολή του πρωθυπουργού στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αναφορικά με την ακρίβεια, ο κ. Ρωμανός σχολίασε:

«Αν ήρθε αργά, θα περίμενα τότε αυτοί που λένε ότι ήρθε αργά να έφερναν κάτι ή μία πρόταση νωρίτερα. Δεν είδα κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, αντιμετωπίζουμε καθημερινά ένα φαινόμενο εισαγόμενο στο οποίο αξιοποιούμε κάθε μέσο, διαρκώς παράγουμε νέα εργαλεία, νέα όπλα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε και σε εθνικό επίπεδο, αλλά και πρωταγωνιστώντας σε ευρωπαϊκό το οποίο ήρθε τώρα με αυτή την πρωτοβουλία, όταν κάποιοι άλλοι το μόνο που κάνουν είναι αυτά τα δύο χρόνια να παρουσιάζουν τα πάντα όπως θέλουν και να εργαλειοποιούν με αυτό τον τρόπο ένα υπαρκτό πρόβλημα. Αυτό λύνεται με μια σειρά πραγμάτων με πρώτο την αύξηση εισοδημάτων που είμαστε οι μόνοι που το έχουμε στον πυρήνα της ιδεολογίας μας».

Τέλος, σχετικά με τη συζήτηση για το 41%, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογράμμισε ότι το ποσοστό αυτό δεν είναι ποσοστό αλαζονείας.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εμφανισθεί κι έχει απαντήσει στη Βουλή περισσότερες φορές από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν σε όλες τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης», είπε και συνέχισε: «Μπαμπούλας είναι ο λαϊκισμός, αυτοί που οδηγούν τους ανθρώπους στα άκρα και μπαμπούλας είναι τα λεφτόδεντρα. Μπαμπούλας που σε γυρνάει πίσω σε πράγματα που εμείς έχουμε αποφασίσει να μην ξαναγυρίσουμε, στις περιπέτειες της προηγούμενης δεκαετίας».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρωμανός, Κασσελάκη, Υποκριτικό,romanos, kasselaki, ypokritiko