Ανησυχία για τον Μπρους Σπρίγκστιν: Ανέβαλε τη σημερινή του συναυλία στη Μασσαλία - Λόγω προβλήματων με τη φωνή του

Η συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν - προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ στη Μασσαλία, τη μοναδική συναυλία στη Γαλλία που θα έδινε ο Αμερικανός θρύλος της ροκ στην ευρωπαϊκή του περιοδεία του, αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων στη φωνή του Αμερικανού ρόκερ, ανακοίνωσε ο παραγωγός της συναυλίας στο Χ.

«Λόγωπροβλημάτων στη φωνή και κατόπιν ιατρικήςεντολής, ο Μπρους Σπρίνγκστιν δεν μπορείνα τραγουδήσει και να ανέβει στη σκηνήαπόψε. Η σημερινή συναυλία που είχεπρογραμματιστεί

στο Orange Vélodrome στηΜασσαλία δυστυχώς αναβάλλεται σεμεταγενέστερη ημερομηνία», ανέφερε οΖεραρ Ντρουό.

Ταεισιτήρια της συναυλίας θα ισχύουν γιατην νέα ημερομηνία της συναυλίας, πουδεν έχει ακόμη καθοριστεί. Όσοι τοεπιθυμούν μπορούν να λάβουν αποζημίωσηγια το εισιτήριο που αγόρασαν.

Σύμφωναμε εικόνες της τοπικής εφημερίδας LaProvence, πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστήείχαν ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνονταιγύρω από το χώρο της συναυλίας,χωρητικότητας 60.000 θέσεων, λίγες ώρεςπριν από το σόου που είχε προγραμματιστείνα ξεκινήσει στις 20:30, τοπική ώρα.

Ο 74χρονος θρύλος της ροκ είχε ανακοινώσει την αναβολή για το 2024 των συναυλιών του που είχαν προγραμματιστεί στις ΗΠΑ για να «αναρρώσει από γαστρικό έλκος».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα