Ζωντανή συνέντευξη Μπαρόζο με Ευρωπαίους πολίτες

14:22 10/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στην ΕΕ γίνεται όλο και περισσότερο κατανοητό ότι υπάρχει ανάγκη για πιο συχνή, άμεση επικοινωνία με τους πολίτες προκειμένου να εντοπίζονται τα προβλήματα και να ακούγονται οι απόψεις των πολιτών για τις λύσεις που προτείνει η ΕΕ.

Έτσι, μετά τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπέι και τον Πρόεδρο του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο Πρόεδρος της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο θα έχει ζωντανή συνέντευξη με τους πολίτες στις 19 Σεπτεμβρίου για το μέλλον της ΕΕ, την έξοδό της από την κρίση και άλλα θέματα που απασχολούν τους Ευρωπαίους πολίτες.

Η συνέντευξη θα φιλοξενηθεί από το Euronews, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία βίντεο Google+ Hangout.

Μεταξύ 7 Σεπτεμβρίου και 18 Σεπτεμβρίου οι πολίτες καλούνται να υποβάλουν είτε σε βίντεο είτε σε κείμενο τις ερωτήσεις τους για να απαντηθούν από τον κ. Μπαρόζο.

Ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν – και να ψηφιστούν – μέσω του EUtube, δηλαδή του καναλιού YouTube της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το Euronews θα επιλέξει ορισμένες από τις ερωτήσεις που θα λάβουν τις πιο πολλές ψήφους προκειμένου οι συμμετέχοντες να θέσουν τα ερωτήματά τους στον Πρόεδρο πρόσωπο με πρόσωπο σε μια ζωντανή συνέντευξη μέσω του Google+ Hangout.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά στο καλωδιακό δίκτυο και την ιστοσελίδα του Euronews, στο EUtube, στη σελίδα της Επιτροπής στο Google+ , στο Europe by Satellite, και την ιστοσελίδα του κ. Μπαρόζο.

Keywords
Τυχαία Θέματα