Η Κυβέρνηση να εμβάσει αμέσως το 50% της κεφαλικής επιδότησης στους αιγοπροβατοτρόφους

14:03 10/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΥΡΩΚΟ Σταύρος Βιολάρης κάλεσε την Κυβέρνηση να εμβάσει αμέσως σε όλους ανεξαίρετα τους δικαιούχους το πενήντα τοις εκατόν της κεφαλικής επιδότησης.

“Επιβάλλεται να σταματήσει η πορεία διάλυσης του κλάδου της αιγοπροβατοτροφίας. Καλούμε την Κυβέρνηση να εμβάσει αμέσως σε όλους ανεξαίρετα τους δικαιούχους το πενήντα τοις εκατόν της κεφαλικής επιδότησης. Καλούμε τους αιγοπροβατοτρόφους να συνεχίσουν τη διεκδίκηση και του υπόλοιπου ποσού της επιδότησης,

αλλά όχι στην κατεύθυνση της εγκατάλειψης του κλάδου», είπε ο Σταύρος Βιολάρης.

Σημείωσε επίσης ότι «επιβάλλεται να εξευρεθούν τρόποι στήριξης του κλάδου”, προσθέτοντας ότι “η κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει, έτσι ώστε να μειωθεί το δυσβάσταχτο κόστος και να  για να καταστεί αυτό το δύσκολο επάγγελμα ανταγωνιστικό”.

“Υπάρχουν τρόποι για να βοηθηθεί ο κλάδος. Αυτό εξαρτάται από την πολιτική βούληση της Κυβέρνησης. Η αιγοπροβατοτροφία δεν πρέπει να οδηγηθεί στη διάλυση. Θα αυξηθεί η ανεργία και θα αυξηθούν επίσης οι εισαγωγές, όχι προς όφελος των πολιτών και της οικονομίας”, κατέληξε ο Εκπρόσωπος του ΕΥΡΩΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα