Συνέχεια της πολιτικής της Κυβέρνησης οι θέσεις Στ. Μαλά για την οικονομία

13:42 10/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνέχεια της πολιτικής των “απερχόμενων κυβερνώντων”, αποτελούν οι θέσεις του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρου Μαλά, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Ευρωπαϊκού Κόμματος Σταύρος Βιολάρης.

“Ο κ. Μαλάς θα κριθεί από τις θέσεις του, όταν αυτές κατατεθούν ενώπιον του λαού. Ωστόσο, από τις μέχρι στιγμής δηλώσεις του βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα, ότι ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ αποτελεί απλώς μια συνέχεια της πολιτικής των απερχόμενων κυβερνώντων”, είπε ο κ. Βιολάρης, σχολιάζοντας

τις χθεσινές τοποθετήσεις του κ. Μαλά για την οικονομία.

Όπως είπε ο κ. Βιολάρης, “ο κ. Μαλάς υιοθετεί πλήρως την τακτική των κυβερνώντων, δηλαδή την αδιαφάνεια. Οι πολίτες και τα κόμματα παραμένουν στο σκοτάδι, ενώ ο κ. Μαλάς με τις αντιμνημονιακές του κορώνες, επιχειρεί να διαχωρίσει το λαό σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Το μόνο που ακούσαμε από τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, είναι η γενικόλογη και ασαφής πρόταση για ανάπτυξη”.

“Εάν, οι κυβερνώντες συνεχίσουν την παρελκυστική τους τακτική έναντι της τρόικα, με στόχο να αποσείσουν από τους ώμους τους την τεράστια ευθύνη που φέρουν για την πορεία της οικονομίας, η Κύπρος δεν θα μπορέσει να αξιοποιήσει τα παράθυρο που άνοιξαν οι αποφάσεις που έλαβε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η αβεβαιότητα θα επιδεινώσει επικίνδυνα την οικονομική κρίση”, σημείωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΥΩΚΟ και κατέληξε: “Θα επαναλάβουμε αυτό που προτείνουμε εδώ και πολύ καιρό: Όσο υπάρχει ακόμη περιθώριο κινήσεων, ο κ. Χριστόφιας πρέπει να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη κομμάτων και φορέων για την οικονομία, με μοναδικό στόχο τη συλλογική αντιμετώπιση της βαθιάς κρίσης στην οποία περιήλθαμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα