Υπογραφή συμβολαίων για συντήρηση δρόμων σε Λάρνακα και Πάφο

12:12 27/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Υπογράφηκε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στο Τμήμα Δημοσίων Έργων, το συμβόλαιο για την Περιοδική Συντήρηση Δρόμων εντός Δημοτικών Ορίων και Επαρχίας Λάρνακας. Το συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Αν. Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους του Αναδόχου, Κοινοπραξίας CYBARCO-IACOVOU JOINT VENTURE, ο Περικλής Πιτσιλλίδης και ο Ευτύχιος Βακανάς.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το συμβόλαιο

του Έργου κατακυρώθηκε για το ποσό των 3.053.000,00 ευρώ (+Φ.Π.Α), οι δε κατασκευαστικές εργασίες θα αρχίσουν τον Αύγουστο του 2012 και θα συμπληρωθούν εντός 14 εβδομάδων.

Το Έργο περιλαμβάνει συνήθεις εργασίες περιοδικής συντήρησης σε τμήματα δρόμων εντός Δημοτικών Ορίων και της Επαρχίας Λάρνακας. Η κατηγορία του Έργου είναι τεχνικό και κατατάσσεται στη δεύτερη τάξη.

Εξάλλου, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, υπογράφηκε στο Τμήμα Δημοσίων Έργων, το συμβόλαιο για την Περιοδική Συντήρηση Δρόμων εντός Δημοτικών Ορίων και Επαρχίας Πάφου. Το συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Αν Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων Χρυστάλλα Μαλλούπα και εκ μέρους του Αναδόχου, Κοινοπραξίας Medcon Construction Ltd/Nemesis Asphalt Co Ltd η κα Δήμητρα Καραντώκη.

Το Συμβόλαιο του Έργου κατακυρώθηκε για το ποσό των 2.798.000,00 (+Φ.Π.Α), οι δε κατασκευαστικές εργασίες θα αρχίσουν τον Αύγουστο του 2012 και θα συμπληρωθούν εντός 14 εβδομάδων.

Το Έργο περιλαμβάνει συνήθεις εργασίες περιοδικής συντήρησης σε τμήματα δρόμων εντός Δημοτικών Ορίων και της Επαρχίας Πάφου. Η κατηγορία του Έργου είναι τεχνικό και κατατάσσεται στη δεύτερη τάξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα