Τρόμος στους αιθέρες (βίντεο)

12:43 23/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε αναγκαστική προσγείωση αναγκάστηκε να προχωρήσει ο πιλότος αεροσκάφους της εταιρείας U.S. Airways που εκτελούσε την πτήση από Παρίσι προς ΗΠΑ όταν μία γυναίκα σε παροξυσμό άρχισε να φωνάζει πως έχει μία βόμβα εμφυτευμένη μέσα στο σώμα της.

Την ώρα εκείνη στο αεροσκάφος επικράτησε πανικός με τους επιβάτες να πέφτουν πάνω στη γυναίκα για να την ακινητοποιήσουν στο πάτωμα.

Με την προσγείωση του αεροσκάφους στο Μέιν οι επιβάτες το εγκατέλειψαν ενώ η γυναίκα συνελήφθη.

Σε

βίντεο που προβλήθηκε στο δίκτυο ABC φαίνονται οι επιβάτες να παλεύουν με τη γυναίκα, η οποία πριν αρχίσει να φωνάζει είχε δώσει ένα σημείωμα στο πλήρωμα της καμπίνας.

Πρόκειται για μία Γαλλίδα γεννημένη στο Καμερούν της Αφρικής, η οποία επρόκειτο να επισκεφθεί για δέκα μέρες τις ΗΠΑ αλλά δεν μετέφερε μαζί της αποσκευές, σύμφωνα με το CNN.

Οι γιατροί που βρίσκονταν στο αεροσκάφος την εξέτασαν αλλά δεν βρήκαν σημάδια από ουλές ή τραύματα που να δείχνουν πρόσφατη χειρουργική επέμβαση.

Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν στο NBC πως σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Επιβάτης της πτήσης είπε στο CNN πως αρχικά το πλήρωμα υποστήριξε πως η αναγκαστική προσγείωση οφειλόταν σε κάποιο πρόβλημα με τα καύσιμα του αεροσκάφους και τους ισχυρούς ανέμους, αλλά αργότερα ο πιλότος απολογήθηκε για την παραπλανητική αυτή ανακοίνωση.

Δεν είναι γνωστό εάν η γυναίκα έχει δεσμούς με κάποια τρομοκρατική οργάνωση αλλά το περιστατικό ήταν αρκετό για να προκαλέσει πανικό με φόντο και πρόσφατες αναφορές για απόπειρες της Αλ Κάιντα να κατασκευάσει τέτοιους μηχανισμούς.

Σύμφωνα πάντως με τις αρχές που διερευνούν το συμβάν, δεν βρέθηκαν εκρηκτικά στο σώμα της γυναίκας.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Keywords
Τυχαία Θέματα