Έγγραφα και σφραγίδες της Δημοκρατίας ‘έκαναν φτερά’ στη Λάρνακα

12:24 23/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ένα πύργο ηλεκτρονικού υπολογιστή, πέντε σφραγίδες της Κυπριακής Δημοκρατίας και διάφορα έγγραφα, έκλεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Κοινού Αιτητών Ασύλου, που στεγάζεται στο Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας στη Λάρνακα που βρίσκεται πίσω ακριβώς από την Αστυνομική Διεύθυνση.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 4 τα ξημερώματα υπάλληλος του Επαρχιακού Γραφείου Εργασίας τηλεφώνησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και είπε πως ήχησε ο συναγερμός

πυρασφάλειας του κτιρίου, όπου στεγάζεται το Γραφείο Εργασίας στην Οδό Φίλιου Τσιγαρίδη».

Πρόσθεσε πως «μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στο χώρο, όπου και διαπίστωσαν ότι υπήρχε παραβίαση της κύριας εισόδου του κτιρίου. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε φωτιά σε συρτάρι γραφείου, στο ισόγειο του κτιρίου και συγκεκριμένα στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Κοινού Αιτητών Ασύλου».

Ανέφερε ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά με τη χρήση πυροσβεστήρα χειρός προτού επεκταθεί. Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο συγκεκριμένο γραφείο, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Επίσης, κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα, όπως πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, πέντε σφραγίδες της Δημοκρατίας και διάφορα έγγραφα για τα οποία γίνονται έρευνες από την Αστυνομία.

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε πως «αναμένεται να κληθούν για ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία εξυπηρετεί το Γραφείο Εξυπηρέτησης Κοινού Αιτητών Ασύλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα