Το ΑΚΕΛ να εγκαταλείψει την ανεύθυνη ρητορική των υψηλών τόνων

15:07 10/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Εκπρόσωπος του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος, καλεί το ΑΚΕΛ να εγκαταλείψει την ανεύθυνη ρητορική των υψηλών τόνων και να ανταποκριθεί στο αίτημα του κ. Αναστασιάδη και των άλλων πολιτικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης, για άμεση σύγκληση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών για την οικονομία.

Σε γραπτή δήλωση με αφορμή τοποθετήσεις νωρίτερα

του Σταύρου Ευαγόρου, ο κ. Μητσόπουλος αναφέρει ότι “η εθνική συνεννόηση και η καθολική ενότητα πρέπει να είναι η αποφασιστική απάντησή μας στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος και ο λαός μας”.

“Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσουμε με τις σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου του ΑΚΕΛ Σταύρου Ευαγόρου. Οι πολίτες θα κρίνουν. Θα κρίνουν εκείνους που μέσα από μια συγκρουσιακή ρητορική επιχειρούν να συντηρήσουν την πόλωση και την αντιπαράθεση ,επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία από τα πιεστικά οικονομικά αδιέξοδα της καθημερινότητας”, αναφέρει ο κ. Μητσόπουλος.

“Αυτή τη δύσκολη ώρα, ο λαός απαιτεί συνεννόηση και συναίνεση για αντιμετώπιση της κρίσης”, καταλήγει στην ανακοίνωση ο κ. Μητσόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα