Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Σαμαρά για το ταξίδι στην Κίνα

20:27 20/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σύσκεψη με θέμα τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου στην Αθήνα, αναφορικά και με τα βήματα που θα ακολουθήσει η χώρα στο μέλλον για την υλοποίηση των συμφωνιών που υπογράφτηκαν αλλά και την ενίσχυση των σχέσεων Αθήνας – Πεκίνου.

Μετά από απόφαση του κ. Σαμαρά

συστάθηκε ομάδα συντονισμού, η οποία θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους εμπλεκόμενους υπουργούς και αθα αποτελείται από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Νότη Μυταράκη, τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιο Σταυρίδη, το διευθύνοντα σύμβουλο του Invest in Greece Στέφανο Ισαΐα και τπμ προϊστάμενος του γραφείου του πρωθυπουργού για τον ψηφιακό σχεδιασμό Δημήτρη Πτωχό.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας & Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης, μετά τη σύσκεψη ανέφερε ότι «ο Πρωθυπουργός συγκάλεσε μια σύσκεψη συντονισμού μετά το πετυχημένο ταξίδι της Κίνας. Ο κάθε υπουργός αναλαμβάνει τις δικές του εκκρεμότητες να τις παρακολουθεί από εδώ και μπρος και όλους μας περιμένει πάρα πολλή δουλειά».

Ο Έλληνας Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος επίσης συμμετείχε στη σύσκεψη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η επίσκεψη στην Κίνα δεν ήταν μια επίσκεψη δημοσίων σχέσεων» και ότι σήμερα έγινε «μια σύσκεψη για την παρακολούθηση των όσων δρομολογήθηκαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα