Συναντήσεις Κουβέλη και Τσίπρα με τον Κάρολο Παπούλια

16:26 23/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στην αναγκαιότητα της εγρήγορσης που πρέπει να υπάρχει αυτό τον καιρό, απέναντι στις εξελίξεις «σʼαυτόν τον προωθούμενο εκφασισμό της κοινωνίας» αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, κατά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο Παπούλια, λέγοντας ότι «ναι μεν η Δημοκρατία

έχει τις δυνάμεις της, τις αντοχές της, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί αυτό το εγκληματικό φαινόμενο, το οποίο θέλει να έχει και πολιτικές αναφορές».
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Παπούλια, είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στη δράση της Χρυσής Αυγής, ότι είναι η ώρα να τεθεί εκτός νόμου και «να μπει ένα τέλος στο χάιδεμα από μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ηρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στις ανιστόρητες εξισώσεις που αντικειμενικά αθωώνουν και νομιμοποιούν πολιτικά την εγκληματική δραστηριότητα των νεοναζί στη χώρα μας», ανέφερε.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε την απογοήτευσή του γιατί ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς “δεν επιθυμεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και του φασισμού» και διεμήνυσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας, για το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα