Συλλήψεις και κατάσχεση εξοπλισμού από πρακτορείο στοιχημάτων στο Στρόβολο

08:46 6/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Σε συλλήψεις δύο προσώπων και κατασχέσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεοράσεων και μετρητών από πρακτορείο στοιχημάτων στο Στρόβολο, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης πάταξης του παράνομου στοιχήματος.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας μαζί με ειδικά εκπαιδευμένα μέλη σε θέματα ηλεκτρονικού τζόγου διενήργησαν χθες το απόγευμα από τις 15.00 μέχρι

τις 18.00 έρευνα, στο πλαίσιο επιχείρησης, σε πρακτορείο στοιχημάτων στο Στρόβολο.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν στον ημιώροφο οκτώ ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε λειτουργία και συνδεδεμένοι σε απαγορευμένες ιστοσελίδες ηλεκτρονικών στοιχημάτων, πέντε τηλεοράσεις που μετέδιδαν κυνοδρομίες και ιπποδρομίες εξωτερικού καθώς και άλλοι δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές με ηλεκτρονικά παιγνίδια. Ως τεκμήρια, τα μέλη της Αστυνομίας κατέσχεσαν συνολικά 1320 ευρώ, συνολικά 11 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τον εξοπλισμό τους, ένας θερμικός εκτυπωτής, και οκτώ τηλεοράσεις.

Στο πρακτορείο βρίσκονταν τέσσερις θαμώνες ηλικίας 34, 35, 50 και 56 ετών.

Η Αστυνομία συνέλαβε την 22χρονη υπεύθυνη του πρακτορείου και τον ιδιοκτήτη, ηλικίας 44 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα