Στα χέρια της Νομικής Υπηρεσίας ο δεύτερος φάκελος για την υπόθεση της Δρομολαξιάς

15:53 5/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Παραδόθηκε σήμερα από την Αστυνομία στη Νομική Υπηρεσία ο δεύτερος φάκελος για την υπόθεση της Δρομολαξιάς.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ο φάκελος αυτός αφορά τρία πρόσωπα που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση αυτή.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν διερευνηθεί τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, δεκασμού, απάτης, πλαστογραφίας, καθώς και άλλα αδικήματα.

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως ο φάκελος θα μελετηθεί από τη Νομική Υπηρεσία και θα δοθεί η τελική έγκριση για να καταχωρηθεί η υπόθεση

στο δικαστήριο, αφού καθοριστεί για ποια αδικήματα θα γίνει αυτό. «Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος ανακριτικού έργου που έγινε, έχει ολοκληρωθεί ο φάκελος και αναμένουμε τις οδηγίες», πρόσθεσε.

Σημείωσε πως αφού μελετηθεί ο φάκελος θα επιστραφεί στην Αστυνομία. Ανάλογα με το τί οδηγίες θα δοθούν και για ποιά αδικήματα, η υπόθεση είτε θα καταχωρηθεί στο Κακουργιοδικείο ή σε Επαρχιακό Δικαστήριο, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας. “Οταν επιστρέψει το φάκελο στην Αστυνομία η Νομική Υπηρεσία θα προχωρήσουμε τη διαδικασία, σε κάποιο χρόνο και εν πάση περιπτώσει το συντομότερο δυνατό να καταχωρηθεί στο δικαστήριο”, ανέφερε.

Ερωτηθείς για τον τρίτο φάκελο, είπε πως αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα και να προωθηθεί και αυτός στη Νομική Υπηρεσία.

Η προσπάθεια η δική μας και η προτεραιότητα, έχοντας υπόψη τη σοβαρότητα της υπόθεσης αυτής, είναι να τελειώσει και ο άλλος φάκελος και να προωθηθεί στη Νομική Υπηρεσία έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η υπόθεση αυτή, σημείωσε ο κ. Αγγελίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα