Δέσμευση ΚΣ ΕΔΕΚ για στήριξη της Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας

14:50 5/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τη δέσμευσή του ΚΣ ΕΔΕΚ διατύπωσε σήμερα ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Παπαδάκης, να εργασθούν προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πενταμελείς οικογένειες, παρά το ότι, όπως ανέφερε, “είμαστε κάτω από τη σκιά της Τρόικας και του Μνημονίου”.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΠΟΠΟ, Ευθύμιος Στρούθος, ευχαρίστησε το Σοσιαλιστικό Κίνημα της Κύπρου,

δηλώνοντας ότι πάντοτε βρίσκουν μεγάλη κατανόηση στα αιτήματά τους.

“Μας στήριξαν διαχρονικά και ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες”, πρόσθεσε, “έχουμε καταθέσει τρία έγγραφα, τα οποία έχουμε ετοιμάσει ως Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας”.

“Δεν ζητούμε μόνον κάποια πράγματα”, δήλωσε ο κ. Στρούθος, “αλλά έχουμε κάνει και εισηγήσεις όσον αφορά την τιμολόγηση του νερού, τα κόμιστρα στα λεωφορεία, για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και γενικά έχουμε εισηγήσεις και απόψεις, προκειμένου να κρατήσουμε αυτήν τη συνοχή της οικογένειας, διαφορετικά χωρίς την οικογένεια θα χαθούμε”.

“Τα αιτήματά τους”, είπε ο κ. Παπαδάκης, “είναι προς τη δίκαιη και ορθή κατεύθυνση και δεσμευόμαστε, ως ΕΔΕΚ, ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να μπορέσουν να διορθωθούν αδικίες, οι οποίες έχουν συμβεί με τα νέα μέτρα, τα οποία έχουν ληφθεί”.

“Είμαστε”, πρόσθεσε ο κ. Παπαδάκης, “κάτω από τη σκιά της Τρόικας και του Μνημονίου, την ίδια όμως στιγμή θα πρέπει να έχουμε όλοι κατά νουν το συντεταγμένο κράτος και η πολιτεία ότι δεν πρέπει να διαλύσουμε τον κοινωνικό ιστό και η πενταμελής οικογένεια είναι βασική συνιστώσα αυτού του κοινωνικού ιστού”.

Keywords
Τυχαία Θέματα