Εγκωμιαστικά τα σχόλια για το 15ο Pafos Aphrodite Festival

15:18 5/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια τόσο για τη διοργάνωση όσο και για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο, αναφέρθηκαν τα διεθνή εξειδικευμένα περιοδικά «Opéra Magazine» και «Ópera Actual» στο φετινό 15ο Pafos Aphrodite Festival που πραγματοποιήθηκε στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου, με το έργο του G. Donizetti «Το ελιξίριο του έρωτα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα δύο από τα πιο αναγνωρισμένα περιοδικά στον κόσμο, Opera Magazine και Opera

Actual, που εκδίδονται σε Γαλλία και Ισπανία αντίστοιχα, με δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες και συνδρομητές προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με την λυρική τέχνη, τις δραστηριότητες των μεγαλυτέρων λυρικών οργανισμών και τις διεθνείς παρουσιάσεις των φημισμένων λυρικών τραγουδιστών.

Στην συγκεκριμένη τους έκδοση, τα δύο περιοδικά κάνουν ειδική αναφορά στο Pafos Aphrodite Festival, μέσω των ανταποκριτών τους που επισκέφθηκαν την Πάφο και παρακολούθησαν τις παραστάσεις της όπερας, γεγονός που αποδεικνύει τη διεθνή πλέον καταξίωση του θεσμού και το κύρος που έχει αποκτήσει το φεστιβάλ στο χώρο του λυρικού θεάματος.

Στα δημοσιεύματά τους και τα δύο περιοδικά επισημαίνουν ιδιαίτερα την ιδιάζουσα ομορφιά του χώρου, εκθειάζοντας ταυτόχρονα την σκηνοθετική προσέγγιση του Paolo Panizza και τις εξαιρετικές φωνές των συντελεστών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα