Προσπάθειες για προσέλκυση τουρισμού γίνονται στην Πάφο

17:02 25/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίζονται εντατικά οι προσπάθειες της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου για την προβολή της επαρχίας Πάφου ως τουριστικός προορισμός με σκοπό την προσέλκυση και ντόπιων επισκεπτών.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Διευθυντής του φορέα τουρισμού Νάσος Χατζηγεωργίου ανέφερε ότι στα πλαίσια των ενεργειών για προβολή και προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού, ο Φορέας Τουρισμού Πάφου λαμβάνει μέρος στην Τουριστική έκθεση Κύπρου

“ΤΑΞΙΔΙ”.

Η έκθεση πραγματοποιείται στις κτιριακές εγκαταστάσεις της διεθνούς κρατικής έκθεσης στην Λευκωσία και διαρκεί 3 μέρες, από την Παρασκευή, 27 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή, 29 Απριλίου 2012.

Τον Φορέα Τουρισμού Πάφου εκπροσωπεί ο Νάσος Χατζηγεωργίου, ενώ καθ’ όλη την περίοδο της έκθεσης θα διανεμηθεί πληροφοριακό υλικό, όπως κατάλογος με ειδικές τιμές ξενοδοχειακών συγκροτημάτων που εδρεύουν στην επαρχία Πάφου, γενικό πληροφοριακό υλικό της Επαρχίας και των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται και στην προβολή αξιόλογων εκδηλώσεων, όπως των φετινών παραστάσεων όπερας “OTELLO” του δημιουργού Giuseppe Verdi, που θα πραγματοποιηθούν στην Πάφο στις 7,8,9 Σεπτεμβρίου 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα