Προσπάθεια αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης στην Πάφο

10:59 2/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με άνοιγμα νέων τουριστικών αγορών και εμπλουτισμό και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος επιχειρεί η Πάφος να απαντήσει στην παγκόσμια οικονομική κρίση, που έχει επηρεάσει και την Πάφο, καθώς η οικονομία της βασίζεται σε ένα μεγάλο βαθμό στην τουριστική ανάπτυξη, δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας.
Το πρόβλημα, εκτιμά ο κ. Βέργας, μπορεί να αντιμετωπιστεί με σωστές και μεθοδευμένες ενέργειες κάποιες εκ των οποίων ήδη έχουν δρομολογηθεί.

Ο Δήμαρχος Πάφου στη συνέντευξή του

στο ΚΥΠΕ αναφέρεται στις προσπάθειες που καταβάλλονται για περαιτέρω ανάπτυξη της Πάφου ως τουριστικού προορισμού, για ποσοτική και ποιοτική αύξηση του αριθμού των επισκεπτών που δέχεται, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην υλοποίηση σημαντικών έργων λόγω της οικονομικής κατάστασης. Παρά ταύτα, δηλώνει ότι τρία σημαντικά έργα υποδομής προωθούνται σύντομα, η ανέγερση του θεάτρου, του νέου Δημοτικού Μεγάρου και η αναδιάρθρωση της Λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουρισμός της Πάφου, σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Βέργας, είναι η χαμηλή πυκνότητα αεροπορικών πτήσεων σε κάποιους προορισμούς, αλλά και η απουσία σύνδεσης με χώρες που ενδιαφέρουν την Πάφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα