Προς νέα αεροπορική εταιρεία στα κατεχόμενα στοχεύει ο «υπουργός» μεταφορών

19:35 17/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ως «κυβέρνηση» και ως κόμμα έχουν προτεραιότητα τη δημιουργία μιας αεροπορικής εταιρείας που θα κυματίζει τη σημαία του ψευδοκράτους, δήλωσε στα κατεχόμενα ο «υπουργός» μεταφορών και χωροταξίας, Αχμέτ Κασίφ ανακοινώνοντας ότι άρχισαν οι εργασίες που έχουν ως στόχο την ίδρυση της νέας εταιρείας εντός ενός χρόνου.
Οι «τ/κ αερογραμμές» έκλεισαν ως εταιρεία επί «διακυβερνήσεως» Ιρσέν Κιουτσιούκ και ενώ ο Αχμέτ Κασίφ ήταν «υπουργός» υγείας, προερχόμενος τότε από το κόμμα Εθνικής Ενότητας, ενώ σήμερα «υπουργοποιήθηκε»

μέσω του Δημοκρατικού κόμματος – Εθνικές δυνάμεις.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε συνάντηση με την τ/κ συντεχνία εργαζομένων (Türk-Sen) και τη συντεχνία εργαζομένων στις αερομεταφορές (Hava-Sen), ο κ. Κασίφ είπε ότι το πρόβλημα που έχει προκύψει για τους εργαζόμενους στις πρώην «τ/κ αερογραμμές» που δεν έχουν πληρωθεί ακόμη το ταμείο προνοίας θα λυθεί εντός του 2014, λέγοντας ότι υπάρχουν προβλήματα, ωστόσο υπάρχουν και οι λύσεις των προβλημάτων.
Ανέφερε ότι από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του γνωρίζει τις δυσκολίες, παρακολουθεί τα γεγονότα και άρχισε τις εργασίες για την επίτευξη λύσης το συντομότερο δυνατό.

Υπενθυμίζοντας ότι οι εργασίες για την ίδρυση αεροπορικής εταιρείας είχαν ξεκινήσει πριν από τις «εκλογές» του Ιουλίου, ο κ. Κασίφ είπε ότι υπάρχει μια εταιρεία που έχει ιδρυθεί στην Τουρκία και σχετικά με αυτό το θέμα έχουν αρχίσει οι εργασίες με τη συλλογή των απαραίτητων πληροφοριών. Στόχος είναι, πρόσθεσε, οι εργασίες για την ίδρυση της νέας αεροπορικής εταιρείας να ολοκληρωθούν σε ένα χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα