Μετά το φιάσκο εργασίας στην Γαλλία:Συνεχίζονται οι καταθέσεις από υπαλλήλους της εταιρείας εξευρέσεως εργασίας και εξαπατηθέντες

18:17 17/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίστηκαν και σήμερα στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας οι καταθέσεις εργαζομένων στην εταιρεία η οποία είχε εξαπατήσει γύρω στους 200 άνεργους, Κύπριους και κοινοτικούς, προκειμένου να τους εξασφαλίσει εργασία στη Γαλλία. Τα πρόσωπα αυτά είχαν πληρώσει στην εταιρεία γύρω στα 620 ευρώ έκαστος.

Αρκετά άτομα που

είχαν εξαπατηθεί από την εταιρεία μετέβησαν και σήμερα έξω από την πολυκατοικία στον πρώτο όροφο της οποίας στεγάζονταν τα γραφεία της εταιρείας, ευελπιστώντας ότι θα συναντούσαν κάποιο από την εταιρεία για να ζητήσουν πίσω τα λεφτά που έδωσαν.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδη, «στα γραφεία του ΤΑΕ μετέβη γύρω στο μεσημέρι για κατάθεση ο υποδιευθυντής της εταιρείας εξευρέσεως εργασίας, προκειμένου να αναφέρει στους ανακριτές της υπόθεσης τα όσα γνωρίζει γύρω από το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την εταιρεία. Σήμερα λήφθηκαν επίσης καταθέσεις από 50 άτομα τα οποία βρίσκονταν στη πόλη Λίλ της Γαλλίας και περιλαμβάνονταν στη δεύτερη ομάδα πολιτών που επαναπατρίστηκαν χθες».

Πρόσθεσε ότι «οι εξαπατημένοι πολίτες έδωσαν επίσης στην Αστυνομία τα συμβόλαια που είχαν υπογράψει με την εν λόγω εταιρεία, καθώς και το πολυσέλιδο φυλλάδιο στο οποίο περιλαμβάνονταν οι όροι εργοδότησης τους στη Γαλλία».

Ο κ. Αγγελίδης είπε ακόμα ότι η Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Ιντερπόλ αναμένοντας κάποια στοιχεία τα οποία σε συνδυασμό με τα στοιχεία που έχουν οι ανακριτές της υπόθεσης στην Κύπρο, ενδεχομένως να οδηγήσουν κάπου.

Σήμερα λήφθηκαν επίσης καταθέσεις και από υπαλλήλους με τους οποίους ο ιδιοκτήτης της εταιρείας συνεργαζόταν στα γραφεία που διατηρούσε στη Δερύνεια, τη Λάρνακα και τη Λεμεσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα