Πλήρης δικαίωση η έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας για τον «Αριστοτέλη», δηλώνει η Χαραλαμπίδου

18:22 7/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Πλήρης δικαίωση των ανησυχιών του ΑΚΕΛ ως προς τις μεθοδευμένες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν σε σχέση με τη Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Αριστοτέλης» θεωρεί η Βουλευτής του κόμματος, Ειρήνη Χαραλαμπίδου ότι αποτελεί η έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας, υποστηρίζοντας ότι η έκθεση «αφήνει εντελώς εκτεθειμένο τον Υπουργό Παιδείας».

Σημαντική, κατά την κ. Χαραλαμπίδου, είναι η αναφορά της Γενικής Ελέγκτριας ως προς τον «χαμένο» φάκελο. Σε δηλώσεις της

το απόγευμα στα γραφεία του ΑΚΕΛ, η Βουλευτής ανέφερε ότι στην έκθεση η Γενική Ελέγκτρια επισημαίνει ότι σε καμία περίπτωση «δεν είχε αναφερθεί στους εκπροσώπους της κατά τους επιτόπου ελέγχους η απώλεια οποιουδήποτε σχετικού φακέλου ή εγγράφου, κάτι το οποίο δηλώθηκε από τον Υπουργό την επομένη στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου».

«Ως κόμμα θα μελετήσουμε ενδελεχώς την έκθεση και θα αποφασίσουμε περαιτέρω ενέργειες». Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ εισηγήθηκε όπως η έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας μαζί με τα πρακτικά της Επιτροπής Ελέγχου προωθηθούν άμεσα στον Γενικό Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, η κ. Χαραλαμπίδου έδωσε στη δημοσιότητα αντίγραφο της έκθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα