Πιθανό σε 45χρονη Ρωσίδα τουρίστρια να ανήκει το πτώμα στην Αμαθούντα

21:02 7/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε 45χρονη τουρίστρια από τη Ρωσία φαίνεται να ανήκει το πτώμα της γυναίκας που δολοφονήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της αρχαίας Αμαθούντας μετά από καταγγελία για εξαφάνιση της από ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Γεωργίου, τα στοιχεία της 45χρονης δεν θα δημοσιοποιηθούν στο παρόν στάδιο, αφού δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, κάτι το οποίο θα γίνει με τη μέθοδο του DNA.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της γυναίκας σήμερα, όταν αναζητήθηκε από γκρουπ τουριστών με το οποίο έφτασε στην Κύπρο στις 30 Απριλίου. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου κατήγγειλε την εξαφάνιση στην αστυνομία, η οποία ερεύνησε το δωμάτιο της και παρέλαβε για εξετάσεις διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, όπως το διαβατήριο και το κινητό της τηλέφωνο.

Από τη φωτογραφία του διαβατηρίου, φαίνεται ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα που εντοπίστηκε δολοφονημένη και σεξουαλικά κακοποιημένη στην Αμαθούντα, ωστόσο οι ανακριτές θα αναμένουν την επίσημη ταυτοποίηση από τις επιστημονικές εξετάσεις.

Με την διακρίβωση των στοιχείων της δολοφονημένης γυναίκας και τα νέα τεκμήρια που εντοπίστηκαν, οι διωκτικές αρχές ευελπιστούν ότι θα βοηθηθεί σημαντικά το έργο διαλεύκανσης του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα