Ολοκληρώθηκαν τα απεργιακά συλλαλητήρια στην Ελλάδα

16:52 24/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο, που κατέληξε έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στην Ελλάδα, με αιχμή τις πολιτικές που – όπως αναφέρουν οι διοργανωτές – «καταργούν τα εργασιακά δικαιώματα και οδηγούν στην απόλυση και την ανεργία τους εργαζόμενους». Η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ

ξεκίνησε από την πλατεία Κλαθμώνος, ενώ στις 10:30πμ το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε ξεχωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία στην πλατεία Συντάγματος.

Κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της απεργίας πραγματοποιήθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, που ξεκίνησαν από την πλατεία Αγίας Σοφίας και κατέληξαν με πορεία στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης (ΥΜΑΘ), ενάντια στη διαθεσιμότητα. Στην πορεία συμμετίχαν καθηγητές, δάσκαλοι, δημοτικοί υπάλληλοι, υπάλληλοι ασφαλιστικών ταμείων, πρωτοβάθμια σωματεία και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι. Ξεχωριστή συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου και πορεία που κατέληξε στο ΥΜΑΘ πραγματοποίησε και το ΠΑΜΕ. Επίσης νέα τριήμερη απεργία μέχρι την Παρασκευή και παράσταση διαμαρτυρίας για τη διαθεσιμότητα έξω από τη σύγκλητο, πραγματοποίησαν και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ.

Αύριο Τετάρτη τα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στις 6μμ, στο οποίο καλούν σε συμμετοχή με ανακοινώσεις τους τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα