Σε απεργιακό κλοιό και αύριο η χώρα

«Η μαζική συμμετοχή…αναδεικνύει με σαφήνεια το μήνυμα των ίδιων των εργαζομένων για συνέχιση και διεύρυνση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων στα πλαίσια ενός πολύμορφου αγωνιστικού προγράμματος, με κεντρικό στόχο την ανατροπή της ασκούμενης πολιτικής» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ και τονίζει ότι οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και αύριο, δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σ

Επίσης αύριο ΓΣΕΕ

και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν μαζικό κάλεσμα των πολιτών στο πανεργατικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο των συνδικάτων, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013στο Σύνταγμα στις 6 μ.μ.

Ποιοι συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις

Tαλαιπωρία περιμένει αύριο το κοινό που έχει συναλλαγές με την εφορία, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ -ΔΟΥ) συμμετέχει στη 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι προνοιακές μονάδες και το ΕΚΑΒ και αύριο Τετάρτη λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων στην απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Απεργούν και αύριο και οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία.

Επίσης οι δάσκαλοι συμμετέχουν στη 48ωρη απεργία, της ΑΔΕΔΥ.

Επιπλέον την Τετάρτη προγραμματίζεται συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ στις 13:00 στα Προπύλαια.

Συνεχίζεται η πενθήμερη απεργία, που κήρυξαν από χθες, οι εργαζόμενοι στα ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Mε προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 24/9 και μεθαύριο Τετάρτη 25/9 οι πλοηγικές υπηρεσίες στα περισσότερα λιμάνια της χώρας, καθώς η Πανελλήνια Ένωση Πλοηγών, συμμετέχει στη 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στα αιτήματα των πλοηγών το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων και Ναυαγοσωστικών αποφάσισε ομόφωνα, να πραγματοποιήσει δύο 4ωρες στάσεις εργασίας την Τρίτη 24/9 και την Τετάρτη 25/9 από τις 6.00 έως τις 10.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα