Οικολόγοι:Αλαζονικός και προκλητικός για ακόμα μια φορά ο Διοικητής

13:39 26/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δηλώσεις Εκπροσώπου Τύπου κ.Ελένης Χρυσοστόμου

Για ακόμα μια φορά παρακολουθήσαμε το Διοικητή να δηλώνει ότι με τη παραίτηση του θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη χώρα και να δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν παραιτείται με τίποτα και για κανένα λόγο.

Μας κάνει να αναρωτιόμαστε που οδεύει αυτή η κατάσταση και πόσο ακόμα θα αφήνεται να ζημιώνει η χώρα μας από τις μεθοδεύσεις και συμπεριφορές του κ.Δημητριάδη. Να μας εξηγήσει σε ποιους κινδύνους αναφέρεται και πως θα πληγεί η χώρα μας από μία τυχόν αποχώρηση του. Οι αναφορές του κ Δημητριάδη για παρακολούθηση των τεκταινόμενων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ακούγεται ως απειλή προς τον Κυπριακό λαό και την εκλεγμένη του ηγεσία.

Όμως θέλουμε να τονίσουμε ότι η παραίτηση του δεν μας αρκεί. Οι μεθοδεύσεις και οι κινήσεις του έχουν προκαλέσει ζημιά στην οικονομία της χώρας με τα γνωστά αποτελέσματα. Είναι ώρα να αναλάβει τις ευθύνες του και να αποχωρήσει χωρίς να διεκδικεί και αποζημιώσεις από πάνω.

Όσον αφορά την υπόθεση της Αlvarez and Marsal απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως και να υπάρξει πλήρης διαφάνεια. Ελπίζουμε να μην καταλήξει και αυτό το έγγραφο στα άδυτα του χρηματοκιβωτίου της Βουλής.

Επίσης ο κ. Δημητριάδης πρέπει να εξηγήσει γιατί δεσμεύτηκε σε επιπλέον αμοιβή 4.75 εκατομμυρίων ευρώ στην Alvarez and Marsal .

Ζητούμε από την Κυβέρνηση να γίνει η σωστή διερεύνηση και να αποδοθούν και οι ανάλογες ευθύνες γιατί το εθνικό καλό πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος για όλους, ιδιαίτερα από ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά όπως τον κ.Δημητριάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα