Οδηγός της ΕΜΕΛ ύποπτος για τους εμπρησμούς των λεωφορείων

15:12 29/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αν και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στους εμπρησμούς λεωφορείων της Εταιρίας Αστικών Μεταφορών Λεμεσού, 54χρονος που συνελήφθηκε χθες με δικαστικό ένταλμα από την Αστυνομία, παραδέχθηκε ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα κατά του προσωπάρχη της εταιρίας.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για 6 ημέρες, ενώ όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Γεωργίου, ο ύποπτος ομολόγησε ότι έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου, απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του προσωπάρχη,

αλλά αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τους τελευταίους εμπρησμούς, που είχαν σαν αποτέλεσμα την καταστροφή 14 λεωφορείων της ΕΜΕΛ.

Ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, ο 54χρονος να σχετίζεται με την υπόθεση των εμπρησμών, αφού όπως είπε ο κ. Γεωργίου ”είχε αποστείλει το πρώτο μήνυμα πριν τη διάπραξη του πρώτου εμπρησμού, ενώ το τελευταίο του μήνυμα, το είχε αποσταλεί όταν διαπράχθηκε ο τελευταίος εμπρησμός ”.

Η Αστυνομία ερεύνησε και την οικία του υπόπτου, όπου εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα