Έφυγε από τη ζωή ο αθλητικογράφος Στέλιος Κωνσταντίνου

14:22 29/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η δημοσιογραφική οικογένεια πενθεί για το χαμό ενός αγαπητού δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Ο Στέλιος Κωνσταντίνου άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 και 30 τα ξημερώματα σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από δυο εβδομάδες.

Ο Στέλιος Κωνσταντίνου που κατάγεται από τη Λευκωσία και διέμενε στην Πάφο τα τελευταία χρόνια ήταν ανταποκριτής στον Sport FM και στην εφημερίδα Sport

Day στην Επαρχία Πάφου. Μέχρι πρότινος ήταν και εκδότης τοπικής εφημερίδας ενώ παλαιότερα εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Πάφος TV, και στο Ράδιο Πάφος.

Η κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι από την εκκλησία Αγίων Αναργύρων στην Πάφο και η ταφή θα γίνει στις 15:30 στο νέο κοιμητήριο Αγλαντζιάς, απ’ όπου καταγόταν ο εκλιπόντας.

Συγκλονισμένοι από την είδηση του απροσδόκητου χαμού του, φίλοι και συνάδελφοί του τον χαρακτηρίζουν ως «ένα σπουδαίο και αγαπητό άνθρωπο», «πάντα χαμογελαστό», με «ήθος και χιούμορ», που «αγαπούσε και βοηθούσε πολύ τους νέους».

Keywords
Τυχαία Θέματα