Ο Πρόεδρος Αγροτικής επικρίνει την Κυβέρνηση για τη σύνταξη αγροτισσών

15:36 22/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η Κυβέρνηση επιτίθεται εναντίον της σύνταξης των αγροτισσών, υπακούοντας στις εντολές της Τρόικας, ανέφερε, σε σημερινές του δηλώσεις, ο Πρόεδρος της Νέας Αγροτικής Κίνησης Τάκης Χριστοδούλου, προσθέτοντας ότι «επιχειρούν να οδηγήσουν την Κύπρια αγρότισσα στην εποχή της κοινωνικής εξαθλίωσης και της επαιτείας».

Η Νέα Αγροτική Κίνηση, είπε ο κ. Χριστοδούλου, καλεί σε κινητοποίηση τις Κύπριες αγρότισσες «για να μην περάσουν οι ανάλγητες και κοινωνικά άδικες προθέσεις της Κυβέρνησης».

«Κάτω

τα χέρια από τη σύνταξη της Κύπριας αγρότισσας. Η κοινωνική σύνταξη δεν είναι δώρο – είναι χρέος της κοινωνίας», συμπλήρωσε.

Σε παρατήρηση για το τι εννοεί κινητοποίηση των αγροτισσών, ο κ. Χριστοδούλου είπε ότι παρακολουθούν στενά την όλη διαδικασία και πρόσθεσε ότι περιμένουν να τους αποσταλεί το πλαίσιο της συμφωνίας.

«Μας ανησυχεί το γεγονός ότι η ίδια η Κυβέρνηση έχει δύο πολιτικές: Η μία του Υπουργού Οικονομικών και η άλλη της Υπουργού Εργασίας. Ο ένας λέει ότι δεν έχει κατατεθεί τίποτα και ο άλλος ότι έχει κατατεθεί. Επειδή μας ανησυχεί αυτή η διαδικασία ότι η Κυβέρνηση δεν έχει συγκεκριμένο στόχο και προσανατολισμό, γι’ αυτό εκ των προτέρων πρέπει και εμείς να λάβουμε τα μέτρα μας, να κινητοποιηθούμε γιατί η κοινωνική σύνταξη ήταν μέσα από διαδικασίες αγώνων που έχει κερδηθεί», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν προγραμματίζουν κάποια διαμαρτυρία, ο κ. Χριστοδούλου είπε ότι την Παρασκευή έχουν μία συνάντηση με όλο το αγροτικό κίνημα για διάφορα άλλα θέματα και θα συζητηθεί και το θέμα της κοινωνικής σύνταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα