Ο Δήμος Πάφου απέρριψε αίτημα για Γραφείο Κέντρων Αναψυχής

09:20 10/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Δήμος Πάφου απέρριψε το αίτημα του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου για τη διάθεση χώρου κοντά στα δημοτικά μπάνια προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς του συνδέσμου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτος Θρασυβούλου χαρακτήρισε λυπηρή την απόφαση της διαχειριστικής επιτροπής του Δήμου Πάφου τη στιγμή που τα κέντρα αναψυχής αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα επιβίωσης.

Δυστυχώς, συνέχισε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς το λιμανάκι, με αποτέλεσμα τα κέντρα αναψυχής να χωρίζονται σε επιχειρήσεις δύο ταχυτήτων από πλευράς του Δήμου και

να μην καταβάλλεται καμία προσπάθεια για αναβάθμιση των υπολοίπων περιοχών.

Ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής Πάφου ήθελε να προωθήσει το συγκεκριμένο χώρο ως Γραφείο Πληροφοριών και ενημέρωσης των επισκεπτών της Επαρχίας για τους χώρους εστίασης και σίτισης και για τις ειδικές τιμές που προσφέρουν.

Με το Γραφείο Πληροφοριών, είπε ο κ. Θρασυβούλου, ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, «θα δίναμε στους επισκέπτες το στίγμα των Κέντρων Αναψυχής».

Θα μπορούσε επίσης ο χώρος, όπως είπε, να καταστεί εκθεσιακός χώρος για την προβολή των παφίτικων παραδοσιακών προϊόντων, αλλά και κρασιών.

Το θέμα θα συζητηθεί σήμερα σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής στις 14:00 το μεσημέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα