Νέες προοπτικές για τη Λάρνακα από την έναρξη νέων πτήσεων

17:10 22/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ο Δήμος Λάρνακας χαιρετίζει τις προσθήκες επτά καινούργιων πτήσεων που θα αρχίσουν σύντομα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρει ότι «οι εξελίξεις αυτές διανοίγουν νέες προοπτικές για αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την πόλη του Ζήνωνα και προς την Κύπρο γενικότερα και αναπτερώνουν τις ελπίδες όλων όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό για την τρέχουσα χρονιά».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, νέες πτήσεις προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας αρχίζουν

οι αεροπορικές εταιρείες Fly Niki από τη Βιέννη, αρχικά δύο φορές την εβδομάδα και σε μεταγενέστερο στάδιο τρεις φορές, η easyJet από τη Βασιλεία και η Jet2.com από το Newcastle δύο φορές την εβδομάδα ενώ η Qatar Airways από τη Ντόχα, τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Επίσης η Wizz Air προσθέτει τρεις νέους προορισμούς στο πρόγραμμα πτήσεων από Βελιγράδι, Ντόνετσκ και Κίεβο δύο φορές την εβδομάδα από κάθε προορισμό. Αναμένεται, προστίθεται στην ανακοίνωση ότι οι πτήσεις αυτές θα μεταφέρουν προς την Κύπρο ένα επιπρόσθετο τουριστικό ρεύμα 80 περίπου χιλιάδων προσώπων για το 2014. “Θετικό επίσης είναι το γεγονός ότι τα υπό αναφορά δρομολόγια, αποτελούν ήδη αγορές προτεραιότητας για τα ξενοδοχεία της Λάρνακας», αναφέρεται.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Λάρνακας και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν δημόσιες ευχαριστίες προς το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Εργων, την Hermes Airports και τον ΚΟΤ για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για αύξηση των αεροπορικών συνδέσεων προς την Κύπρο μέσω στοχευμένων πολιτικών, οι οποίες άρχισαν ν’ αποφέρουν απτά αποτελέσματα».

Με το νέο πρόσωπο που θα αποκτήσει η Λάρνακα το 2014, με την ολοκλήρωση κυρίως του έργου της Πιαλέ Πασά, «αρχίζουν πλέον ελπιδοφόρες προοπτικές για την πόλη όσον αφορά την καθιέρωσή της ως ένας αξιόλογος τουριστικός προορισμός», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας

Keywords
Τυχαία Θέματα