Να αφεθεί η δικαιοσύνη να λειτουργήσει ζητά ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ

16:44 6/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου αναφερόμενος στο δημόσιο διάλογο που αναπτύσσεται σε σχέση με την υπόθεση της επένδυσης του ταμείου συντάξεων της Cyta στη Δρομολαξιά ζήτησε από τους πάντες να αφήσουν τη δικαιοσύνη να λειτουργήσει και να απονεμηθεί, ώστε να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα του κυπριακού λαού».

Αναφερόμενος στην «αναστάτωση που δημιουργείται γύρω από τη διαδικασία απονομής δικαιοσύνης και το σκάνδαλο των συντάξεων της CYTA», υπενθύμισε πως «είναι διάχυτη και

απολύτως δικαιολογημένη η απαίτηση της κοινωνίας να απονεμηθεί δικαιοσύνη».

«Κανείς δεν μπορεί ειδικά σήμερα να παίζει με το περί δικαίου αίσθημα», συνέχισε και πρόσθεσε ότι «η θέση του ΔΗΣΥ ήταν και είναι ότι πρέπει να απονεμηθεί δικαιοσύνη».
«Μηδενική ανοχή, στη διαφθορά, στις καταχρήσεις και σε φαινόμενα καταδολίευσης», είπε στη συνέχεια εκφράζοντας την άποψη ότι «θα πρέπει όλοι να αφήσουν τη δικαιοσύνη να προχωρήσει και να μην παρεμποδίζεται το Δικαστήριο».

Ο κ. Προδρόμου είπε ακόμα ότι είναι αδιανόητο ειδικά σήμερα να δημιουργείται οχληρία ή να γίνονται προσπάθειες για να παρεμποδιστεί η λειτουργία του Δικαστηρίου και κατέληξε αναφέροντας ότι ο Κύπριος πολίτης να αναμένει να λειτουργήσει ανεξάρτητα η δικαιοσύνη και να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα