O Ολυμπιακός θα επισκευάσει τα σχολεία στη Κεφαλλονιά

16:44 6/2/2014 - Πηγή: Matrix24

«Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, σκέφτηκα αμέσως την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Champions League», σχολίασε ο Νέλσον Βαλντές. Ο Παραγουανός πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ ευτυχισμένος για την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Ο Ιβάν Μαρκάνο εξήγησε πως επέστρεψε για να παραμείνει

και μετά το καλοκαίρι επισημαίνοντας: «Ήρθα με τη μορφή του δανεισμού αλλά με την προοπτική να πάνε καλά τα πράγματα και να μείνω εδώ και μετά τους έξι μήνες στην ομάδα. Ήταν η ευκαιρία να παίξω ξανά στο Champions League που είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Έχω προσδοκία για αυτά τα δύο παιχνίδια και ανυπομονώ να παίξω κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Από την πλευρά του ο Πελέ δήλωσε: «Βρίσκομαι ήδη ένα μήνα εδώ και μπορώ να καταλάβω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Ερνάν Πέρες, ο οποίος χαρακτήρισε μεγάλο κίνητρο τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους “16″ του Champions League. «Μόλις άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού η απόφαση ήταν πολύ εύκολη για να έρθω εδώ. Έχω πάρει μέρος στο Champions League όμως τα πράγματα τότε δεν εξελίχτηκαν όπως θα ήθελα».

Keywords
Τυχαία Θέματα