Μήνυση κατά Κ. Εκπροσώπου – MEGA από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για διαστρέβλωση δηλώσεων

16:18 24/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μήνυση κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου κατέθεσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος με αφορμή βίντεο με δηλώσεις του που μεταδόθηκε από το κανάλι, αλλά και από την ΕΡΤ και από άλλα κανάλια, στις οποίες εμφανίζεται, μετά από μοντάζ, να παροτρύνει σε βίαιες πράξεις κατά εμπορικών κέντρων.

Το βίντεο, υπενθυμίζεται , είχε μεταδοθεί

λίγες ώρες μετά από την βομβιστική επίθεση, ευτυχώς χωρίς θύματα, στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι. Στο στόχαστρο του Βουλευτή και της μήνυσης βρίσκεται και η «Ομάδα Αλήθειας», όπως είναι η επωνυμία της, που ήταν υπεύθυνη για την επεξεργασία του βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Διαμαντόπουλου.

Η υπόθεση με το συγκεκριμένο βίντεο και τις διαστρεβλωμένες, δια μέσου του μοντάζ, δηλώσεις του κ. Διαμαντόπουλου απασχολεί εδώ και δύο μήνες το ΕΣΡ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, ο Σταμάτης Μαλέλης, σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, και Διευθυντής Ειδήσεων στο Star Channel, είχε ισχυριστεί ότι η συγκεκριμένη καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για το επίμαχο βίντεο αποτελεί «τρομοκρατία» κατά των τηλεοπτικών σταθμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα