Μειώσεις δανειστικών επιτοκίων ανακοινώνει η Ελληνική Τράπεζα

15:31 16/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μειώσεις των βασικών επιτοκίων για υφιστάμενες και νέες διευκολύνσεις ανακοινώνει σήμερα η Ελληνική Τράπεζα, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνει ενεργώς, με σκοπό να διευκολύνει το στόχο της ανάπτυξης και την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Οι μειώσεις σε βασικά δανειστικά επιτόκια θα ισχύσουν από αύριο και, με την ευκαιρία αυτή η Ελληνική Τράπεζα δηλώνει ότι “συνεχίζει έμπρακτα και αποφασιστικά να συμβάλλει στην επανεκκίνηση της κυπριακής οικονομίας”.

Η Ελληνική Τράπεζα

αποφάσισε τη μείωση βασικών δανειστικών επιτοκίων, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και στην ανακούφιση των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών.

Έτσι, το βασικό επιτόκιο της Ελληνικής Τράπεζας από 5,75% μειώνεται στο 5,50%, το βασικό επιτόκιο δανείων επιχειρήσεων από 4,75% σε 4,50%, το βασικό επιτόκιο υπερανάληψης επιχειρήσεων από 4,75% σε 4,50%, το βασικό επιτόκιο στεγαστικών δανείων από 4,40% σε 4,15% και το βασικό επιτόκιο στεγαστικών δανείων (συνδεδεμένων με παλαιότερο βασικό επιτόκιο της Ελληνικής Τράπεζας) από 5,25% σε 5,00%.

Keywords
Τυχαία Θέματα