Ληστής κατάφερε να κλέψει φαγητό από την ταμία εστιατορίου αλλά όχι τις εισπράξεις

07:57 15/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επίδοξος ληστής στη Γερμασόγεια άρπαξε εισπράξεις εστιατορίου και φαγητό από την ταμία, αλλά στο τέλος αποκόμισε μόνο το φαγητό, αφού οι εισπράξεις εντοπίστηκαν από την Αστυνομία σε χωράφι.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από 57χρονη ταμία εστιατορίου ότι 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ενώ είχε σχολάσει από τη δουλειά και είχε μαζί της τις εισπράξεις ύψους

2.700 ευρώ, μετέβη στο αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο σε διπλανό άδειο οικόπεδο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μόλις η 57χρονη κάθισε στη θέση του οδηγού την πλησίασε άνδρας που είχε το πρόσωπο καλυμμένο και φορούσε μαύρα ρούχα και μάλλινο σκούφο, ύψους 1.70 με 1.75, ο οποίος αφού άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου την τράβηξε βίαια έξω, ρίχνοντας την στο έδαφος.

Στη συνέχεια, ο δράστης άνοιξε την πίσω πόρτα του οχήματος και άρπαξε το τσαντάκι με τις εισπράξεις και μια σακούλα με φαγητό, πήδηξε περιτοίχισμα του χώρου ύψους ενός μέτρου, μπήκε σε χωράφι με άγρια βλάστηση και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Προς βοήθεια της έσπευσε 59χρόνος φύλακας του εστιατορίου που αναζήτησε το δράστη χωρίς να καταφέρει να τον εντοπίσει.
Καταλήγοντας, ο Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου είπε ότι από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία στο χωράφι από το οποίο διέφυγε ο δράστης, εντοπίστηκε το τσαντάκι της παραπονούμενης με ολόκληρο το ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα