Σχέδιο προώθησης της Πάφου από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης

21:45 14/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σχέδιο προώθησης της επαρχίας Πάφου σε διάφορες χώρες ετοιμάζει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Εταιρείας Νάσος Χατζηγεωργίου.

Ερωτηθείς σχετικά, στο πλαίσιο σημερινής διάσκεψης Τύπου για το πρωτάθλημα πόκερ εθνών Ευρώπης, ο κ. Χατζηγεωργίου είπε ότι το επόμενο 20 ήμερο η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου έχει διοργανώσει τρεις συνολικά εξορμήσεις σε διάφορες τουριστικές αγορές, πρώτης προτεραιότητας

και σημασίας για την τουριστική Πάφο.

«Συγκεκριμένα την ερχόμενη εβδομάδα θα συμμετέχουμε στην τουριστική έκθεση της Μόσχας, τη μεθεπόμενη εβδομάδα, επίσης στη σημαντική έκθεση της Ουκρανίας, ενώ την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου θα πάμε στην έκθεση της Αγίας Πετρούπολης», είπε.

Ο κ. Χατζηγεωργίου είπε πως από τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνει η Εταιρεία φαίνεται ότι υπάρχει μια καλύτερη δυναμική για αύξηση των αφίξεων για το καλοκαίρι του 2013, ιδιαίτερα από την αγορά της Ρωσίας.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση πως οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί από την Εταιρεία, τους ξενοδόχους, τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και άλλους εταίρους θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο κ, Χατζηγεωργίου, ερωτηθείς σχετικά, είπε πως τόσο η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, όσο και η γερμανική αγορά που είναι σημαντικές αγορές για την περιφέρεια της Πάφου, παρουσιάζουν μούδιασμα, προσθέτοντας ωστόσο πως είναι νωρίς για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Παρατήρησε ακόμα πως έχουν γίνει πολλές προσπάθειες απ’ όλους ενώ έχουν δοθεί ελκυστικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα