Ληστεία και κινηματογραφική καταδίωξη στα βόρεια προάστια της Αθήνας

18:52 28/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κινηματογραφική καταδίωξη βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς, στην Αθήνα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να αναζητούν τον έτερο από τους δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη, το μεσημέρι.

Οι δύο ληστές ακινητοποίησαν μέλη της οικογένειας του κ. Δώνη και πήραν χρήματα και κοσμήματα. Ο μεγαλύτερος γιός του, όμως, κατάφερε να μην γίνει αντιληπτός και να ενημερώσει για τη ληστεία

τους άνδρες της ασφάλειας του διπλανού σπιτιού, όπου κατοικεί ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την Αμεση Δράση, που ανταποκρίθηκε άμεσα.

Οι ληστές για να ξεφύγουν πήραν για λίγο μαζί τους ως όμηρο τον πεθερό του κ. Δώνη, τον οποίο γρήγορα άφησαν ελεύθερο και άνοιξαν πυρ για να μπορέσουν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στο πόδι έναν αρχιφύλακα, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Ακολούθησε καταδίωξη στην περιοχή και μετά από αρκετή ώρα ακολούθησε δεύτερη συμπλοκή με ανταλλαγή πυρών, κατά την οποία συνελήφθηκε ο ένας από τους δύο δράστες, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο χέρι. Οι έρευνες συνεχίζονται για το δεύτερο, ο οποίος πιθανότατα τραυματίστηκε, επίσης, κατά τη δεύτερη συμπλοκή.

Keywords
Τυχαία Θέματα