Γίνε αγρότης από το σπίτι σου... και ετοίμασε την παραγωγή σου από τον καναπέ!

Μήπως το όνειρό σας ήταν από μικρός να γίνετε αγρότης; Μήπως θέλετε να έχετε τα δικά σας προϊόντα από τον δικό σας κήπο, αλλά δεν διαθέτετε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεστε; H λύση είναι εδώ και μάλιστα ελληνική. Μέσω της online κοινωνικής επιχείρησης «Γίνε Αγρότης» (gineagrotis.gr) μπορεί κανείς να αποκτήσει με ενοίκιο το δικό του αγρόκτημα με τα προϊόντα που επιθυμεί.

Πώς όμως λειτουργεί;

Το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος, είναι να εγγραφεί στη σελίδα

«gineagrotis.gr», να επιλέξει από το σχετικό κατάλογο τη δική του αγροτική έκταση και με ενοίκιο που ξεκινά από 14,20 ευρώ και φθάνει έως 20,90 ευρώ την βδομάδα, ανάλογα με το μέγεθος του εδάφους και την παραγωγή που θέλει να κάνει σε ποσότητα. Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με paypal, μετρητοίς ή με δόσεις.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει την ενοικίαση του αγροκτήματος, τις υπηρεσίες καλλιέργειας και το κόστος της παράδοσης στο χώρο του πελάτη στην Αττική και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας για ένα χρόνο, με μέγιστο όριο τις 52 αποστολές, ενώ σύμφωνα με τον εμπνευστή του μεγάλου εγχειρήματος, Δημήτρη Κουτσολιούτσο, «μέχρι στιγμής έχουν δείξει ενδιαφέρον 3.500 οικογένειες και 1.200 αγρότες από ολόκληρη την επικράτεια».

Πηγή: Lifo.gr

Keywords
Αναζητήσεις
agroths sto spiti sou
Τυχαία Θέματα