Κενεβέζος: “Παραμένω πιστός στρατιώτης”

13:22 14/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Τη διαβεβαίωση ότι θα παραμείνει ένας πιστός στρατιώτης στη μάχη για διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τους μαθητές αλλά και για την πατρίδα, δίνει ο απερχόμενος Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Κενεβέζος, σε γραπτή δήλωση, με την οποία απευθύνεται στη μαθητιώσα νεολαία, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους συνεργάτες του, με την ευκαιρία της αποχώρησής του από το Υπουργείο.

Οπως αναφέρει, οι δώδεκα μήνες που πέρασαν ήταν μήνες δημιουργικοί και παραγωγικοί, κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, προσθέτοντας ότι επιχείρησε τομές, θέλησε το καλύτερο για τα παιδιά

και αισθάνεται ευτυχής που του δόθηκε η ευκαιρία να υπηρετήσει στην πολύ τιμητική θέση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού.

“Έδωσα όλες μου τις δυνάμεις στη γιγαντιαία προσπάθεια να επανέλθει η χώρα σε τροχιά σταθερότητας και είχα πάντα στο μυαλό μου ένα μέλλον ελπιδοφόρο για τα παιδιά μας, για τους πολίτες του αύριο”, αναφέρει.

Στη δήλωσή του ο κ. Κενεβέζος ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη μεγάλη τιμή που του έκανε και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του. Απευθύνει επίσης ένα `μεγάλο ευχαριστώ` στους συνεργάτες και φίλους του στο Υπουργείο αλλά και τους μάχιμους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν την Παιδεία σε όλα τα σχολεία, για την καθοριστική συμβολή τους στην τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε.

“Τέλος, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ ιδιαιτέρως σε όλους εσάς τις μαθήτριες και τους μαθητές και να δηλώσω ευγνώμων για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλατε, κάτι που ένιωθα και εισέπραττα κάθε φορά που ερχόμουν σε άμεση επαφή μαζί σας. Θα παραμείνω πάντοτε ένας πιστός στρατιώτης στη μάχη για διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος για σας, αλλά και για την πατρίδα μας”, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κενεβέζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα