Και όμως… Ο Κωστόπουλος είχε αποκαλύψει την πρώτη εγκυμοσύνη της Σκορδά! (video)

15:25 20/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ήταν Νοέμβριος του 2010 και οι, νιόπαντροι τότε, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά παρουσίαζαν το “Πρωινό mou” στο Mega. Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να περιμένει το πρώτο του παιδί, ωστόσο, οι ίδιοι δεν είχαν παραδεχτεί επισήμως τίποτα, αν και η κοιλίτσα της Φαίης είχε αρχίσει ήδη να φουσκώνει…

Τότε, ήταν που πήγε καλεσμένος στο “Πρωινό mou” ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος και μίλησε για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.

Ο Πέτρος μαγείρεψε πένες με ξιφία και κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ρώτησε ευθέως τη Φαίη αν είναι έγκυος, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά «Δεν το έχουμε κρύψει…Να βγάλουμε καμιά ανακοίνωση;» και τη Φαίη να συμπληρώνει «Με ταμπλό δε βγήκαμε, αλλά…».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε, τότε, πως «όταν μένεις έγκυος δεν το λές μέχρι να σιγουρευτείς» και η Φαίη συμφώνησε λέγοντας «μέχρι να “δέσει” το μωρό, όπως λέει η γιαγιά μου».

Στο κλείσιμο, δε, της εκπομπής η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο να ρωτά στα γαλλικά αν το μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι. Τότε η Φαίη απάντησε«Δεν γνωρίζω».

Αφού ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε, ως πατέρας, τις συμβουλές του στον Γιώργο Λιάγκα, τους εύχηθηκε να κάνουν πολλά παιδιά και να μην μείνουν μόνο στο ένα.

«Ό,τι και να σου πουν μετά από κανένα, δύο χρόνια, ρίξε ένα στο κεφάλι να έχουνε παρέα» είχε ευχηθεί τότε, προφητικά σχεδόν, ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Αυτό που δεν γνώριζε κανείς τους τότε, ήταν πως θα βρεθούν απέναντι στην πρωινή ζώνη, με τον Πέτρο αυτή τη φορά να παρουσιάζει το “Πρωινό mou” και τους Λιάγκα- Σκορδά να βρίσκονται στον ΑΝΤ1!

Έτσι, τώρα που ακούγεται πως η Φαίη είναι για δεύτερη φορά έγκυος, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού σχολίασαν, μέσα από το “Πρωινό mou” στο Mega, τις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη, δίνοντας, μάλιστα και τις ευχές τους στο ζευγάρι!

Δείτε τα video:

Keywords
Τυχαία Θέματα