Η Debook Art μας συστήνει το GREEK’S EXCLUSIVE

16:42 13/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

GREEK’S EXCLUSIVE… ακόμα ένα πάρτυ σκέφτηκα όταν είδα την διαφήμιση του να κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν όμως είδα τον δημιουργό του τότε δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο και θέλησα να μάθω τα πάντα. Έτσι επικοινώνησα με την εταιρεία Debook Art η οποία είναι και η παραγωγός εταιρεία του πάρτυ GreeKings το οποίο είναι το πιο δημοφιλές ελληνικό πάρτυ του νησιού.

Η συνέντευξη ήταν τηλεφωνική

με την υπεύθυνη του πάρτυ και όλες οι απορίες μας λύθηκαν…

Θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει Greek’s Exclusive και για τι ακριβώς πρόκειται.

Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το νέο απόκτημα της Debook Art η οποία ξεκίνησε με την δημιουργία ενός άλλου party που όπως προείπατε τα πάει περίφημα και εντός αλλά επιτρέψτε μου να πω και εκτός Κύπρου. Όταν είδαμε λοιπόν το ενδιαφέρον του κόσμου για την Ελληνική μουσική και το πώς διασκεδάζουν στο άκουσμά της, αποφασίσαμε να κάνουμε ακόμα ένα concept στο οποίο όμως να έχουμε την δυνατότητα να φέρνουμε djs από Ελλάδα οι οποίοι είναι ήδη δημιουργοί η μέλη γνωστών parties της Ελλάδας. Έτσι εδώ και κάποιους μήνες ξεκίνησε η αναζήτηση και οι επαφές με πολλούς επαγγελματίες djs οι οποίοι όμως ήταν πολλοί.

Αποφασίστηκε λοιπόν να γίνει η δημιουργία ενός party που να δίνει την δυνατότητα να φέρνουμε και διαφορετικό dj κάθε φορά. Αυτό είναι θετικό αν με ρωτάτε διότι καθώς ο πολύς κόσμος πλέον δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να πηγαίνει Ελλάδα και να τους ακούει και έτσι, τους φέρνουμε εμείς εδώ.

Το όνομα το λέει από μόνο του.. ‘’Αποκλειστικά Ελληνικά’’ .

Μου κάνει εντύπωση η απλότητα του βασικού σας διαφημιστικού και το ότι είναι στα Αγγλικά γραμμένο το όνομα και όλα τα στοιχεία. Γιατί από την στιγμή που πρόκειται για Ελληνικό πάρτυ;

Μιχάλη μου να σε ρωτήσω κάτι; (γέλια) Γιατί δηλαδή τα διαφημιστικά – flyers των ελληνικών πάρτυ να είναι για τα πανυγήρια με τσολιάδες, φουστανέλες και κλαρίνα; Εμείς δεν θέλουμε να προβάλλουμε κάτι φτηνό. Εμείς με το Greek’s Exclusive θέλουμε με έναν καθαρό τίτλο να δώσουμε σε αυτόν που το βλέπει να καταλάβει που θα πάει και τι θα δει χωρίς να του κάνουμε φθηνές αναπαραστάσεις λες και είναι προβληματικός και δεν καταλαβαίνει.

Όσο για το είναι γραμμένο στα Αγγλικά, ναι έχει λόγο. Η εμπειρία μας μέσα στα κυπριακά μαγαζιά μας έδειξε ότι δεν υπάρχει μαγαζί που να μην έχει και ξένους μέσα. Γιατί λοιπόν να προσκαλούμε κάποιον σε ένα πάρτυ που ο κακομοίρης ενώ περιμένει να ακούσει ηλεκτρονική μουσική εμείς του πετάμε ένα ‘’χειρότερα’’ και καταλήγει να έχει πληρώσει και να είναι και η χειρότερή του βραδιά. Και εκτός από αυτό όλοι πλέον στην Κύπρο μιλούν Αγγλικά οπότε και μόνο στην λέξη Greek, καταλαβαίνουν για τι πρόκειται.

Σε αυτό το πάρτυ θα δούμε κοινά στοιχεία με άλλα πάρτυ της Debook Art;

Όχι. Δεν μας αρέσει η αναπαραγωγή. Ακόμα και αν έχουμε αυτό το δικαίωμα δεν θα το κάνουμε. Ο λόγος είναι ότι κάθε πάρτυ πρέπει να έχει την δική του ταυτότητα. Το τουμπερλέκι ανήκει στο GreeKings αν και όλοι πλέον βγήκαν με τουμπερλέκι κανένας δεν θα καταφέρει να αγγίξει την μοναδικότητά του και την τελειότητά του.

Πότε θα το απολαύσουμε λοιπόν αυτό το πάρτυ και που;

Το πρώτο GREEK’S EXCLUSIVE θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Το μαγαζί που θα γίνει είναι ένας συνεργάτης όπου στεγάζει τα πιο δυνατά πάρτυ που γίνονται αυτή την στιγμή στην Κύπρο και αυτό είναι το Huge στην όμορφη Πάφο. Είναι τιμή μας λοιπόν να βρεθούμε στο Huge και να είμαστε και εμείς ένα από αυτά.

Όπως είδαμε ο dj στην παρθενική εμφάνιση του Greek’s Exclusive θα είναι ο Jimmy Karavelas. Θα θέλαμε να μας τον συστήσεις.

Ο Jimmy ήταν αναμφισβήτητα η πρώτη επιλογή για πολλούς λόγους.(γέλια) Πρώτον διότι είναι ένα πολύ ευκολοσχέτιστο παιδί (γέλια) έχει πολύ χιούμορ και δεύτερον γιατί είναι ήδη πρωτοστάτης σε δυο πολύ δυνατά πάρτυ της Αθήνας. Το ένα ονομάζεται ‘’ Γοργόνες και Μάγκες’’ και το άλλο ‘’ Άσε μας κουκλίτσα μου’’ . Από τους τίτλους φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θα γίνει την Παρασκευή στο Huge.

Keywords
Τυχαία Θέματα